„Като заместник-кмет участвах в създаването на отдел, който значително подобри обработката и процеса по същинска работа по сигналите, ще го направя и в Ловеч“, казва Арабаджиев

Приоритетно разглеждане и обработване на сигналите на гражданите –  това е един от основните акценти в програмата на кандидата за кмет на Ловеч Искрен Арабаджиев, по който ще започне да работи веднага, ако бъде избран за кмет.

Една от първите ми задачи като кмет ще бъде да създам нов отдел в рамките на настоящия щат, който да работи приоритетно по сигналите, подадени в Общината. Като заместник-кмет в район „Студентски“ – Столична община, заедно с кмета, успяхме да създадем такъв отдел, който значително подобри обработката и процеса по същинска работа по сигналите. А на нас ни е нужно именно това – приоритетно им разглеждане и бързото разрешаване на проблемите.“, споделя Арабаджиев.

Подобряване на градската среда е сред основните приоритети в програмата на кандидата за кмет. По думите му този приоритет бързо ще прерасне и в задължение на новия отдел. Екипът трябва да е постоянно на терен, да се самосезира за проблемите още преди те да са подадени и да работи по отстраняването им.

Всеки един гражданин трябва да знае, че сигналът му ще бъде разгледан, разрешен и ще получи обратна връзка, независимо дали става въпрос за дупка на улицата, неработещо осветление, счупени контейнери за боклук, опасно дърво, неподдържани зелени площи, непочистена или липсваща шахта, изоставен павилион или постройка, или излязло от употреба МПС върху общински терен.

Искрен Арабаджиев допълва, че не всички сигнали влизат в правомощията на общинската администрация. Затова е важно получената информация да се окомплектова с допълнителен снимков материал и анализ на конкретния сигнал и да се изпраща на отговорната институция, която следва да реши проблема максимално бързо.

„Като кмет ще изисквам това. Няма да оставям сигналите да потъват в другите институции, а ще търся обратна връзка, докато не видя окончателни резултати. Аз не бих правил компромиси с качеството на живот на всеки един ловчалия и градската среда. Можете да изберете кмет, чийто приоритет ще бъде вашият проблем, като на 29 октомври гласувате с номер 66 за Искрен Арабаджиев. За ново начало на Ловеч.“, категоричен е кандидатът.

 

Платена публикация по договор