peevski1406131Павлин Иванов

Днес една новина шокира в буквалния смисъл цяла България! Делян Пеевски беше избран за шеф на ДАНС с гласовете на БСП, ДПС и с подкрепата АТАКА!

Другари социалисти, ударихте дъното! С днешното си решение сложихте огромно, мазно петно на България! Вие сте позор!

Дори няма смисъл да обяснявам защо смятам така. Всеки нормално мислещ може да ви го обясни. Това показва и светкавично сформираната група във Фейсбук за протест, тази вечер от 18.00 часа.

Не знам кой е инициатор на събитието в Ловеч, независимо дали се нарича то – протест, седянка, пиене на вода или ритуално пушене на цигара. Аз ще бъда там за да изразя позицията си!

Ето и мотивите за днешното събитие от страницата на организаторите (https://www.facebook.com/events/475048025915600/):

Протестираме срещу назначаването на Д. Пеевски за шеф на ДАНС. Протестираме срещу олигархията, която не излиза от властта. Протестираме срещу олигархията, която поддържа всяка власт. Протестираме срещу олигархията, която унизи за пореден път гражданите, назначавайки си поредното удобно протеже. Този път, поднасяйки си цялата държава на тепсия. Протестираме ДНЕС, 18:30 ч. в следните градове:

 

Ловеч, сградата на общината, 18:30

 

София, Ларгото, Министерски съвет, 18:30
Благоевград, Американския университет, 17:00
Бургас, сградата на общината, 18:30
Варна, сградата на общината, 18:30
Димитровград, сградата на общината, 18:30
Казанлък, Лъвовата чешма, 18:30
Перник, на площада, 18:30
Плевен, площад “Възраждане”, 18:30
Пловдив, паметник Съединение, 18:30
Сливен, сградата на НТС към общината, 18:30
Стара Загора, пред общината, 18:30

21 коментара

  1. НОВИТЕ ОБЛАСТЕН И ЗАМ.ОБЛАСТЕН НА ЛОВЕЧ-ПОЗОР ЗА ЛОВЕЧ
    ДЕБИЛКО НЕДЯЛКОВ-КВАЛИФИКАЦИЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН ТЪРТЕЙ
    ПИЙНАЛ МАСТЪНОВ-ПРОФЕСИЯ УНИЩОЖИТЕЛ НА Н2С5ОН
    ЧЕСТИТО АЛЧО ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВА!!!

  2. палине!!!ти ли незнаеш,кои организира сбирката????ти???под зоркото раководство на баръмова???ти се изявяваш като лидер!!!вземи си накрая партиния билет от герб!!!!!каде беше 4 г когато полицаи гармяха като каубои из страната????когато рекета беше законен???а ???защо тогава не излезе и не писа????смешник си!на всеки е ясно,кои стои зад теб!

  3. Author

    Г-н Георгиев, за разлика от печатните медии, радиото и телевизията, в интернет няма скрито покрито. Ако някой се опита да излъже, манипулира или заблуждава, много добре знаете, че веднага в коментарите се появява истината или поне друга версия на написаното.
    Хиляди пъти съм писал и обяснявал, че НЕ съм журналист и никога, ама никога, не съм имал претенция за такъв. Аз съм икономист, завършил съм Маркетинг в УНСС.
    Преди много време направих този сайт за да може всеки да изразява свободно мнението си, независимо какво е то и независимо дали ми харесва на мен или на когото и да било.
    Кой как ползва тази възможност е много различна и дълга тема.
    Аз не съм идеален, нито като човек, нито пък в работата си. Напълно нормален българин съм със своите добри и лоши страни. Просто съм такъв, какъвто съм. Ако това ви харесва – ОК, ако не, пак ОК. Ваше право да оценявате и коментирате. Пак да повторя – драма в това няма, напротив, в спора се ражда истината.
    Така, че дали имате едно, две или пет наум си е ваше право. Уважавам, че го споделяте. Аз също споделям мнението си.Това е.
    Получавам доста сигнали и писма. Някой става явни, други не, но това не означава, че не е предприето нищо. Ако нещо съм изпуснал, това означава, че не съм си свършил работата и нося вина за това. Факт.

    Хубав ден
    Павлин Иванов

  4. https://www.facebook.com/events/475048025915600/permalink/475363425884060

    Протестираме срещу назначаването на Д. Пеевски за шеф на ДАНС. Протестираме срещу олигархията, която не излиза от властта. Протестираме срещу олигархията, която поддържа всяка власт. Протестираме срещу олигархията, която унизи за пореден път гражданите, назначавайки си поредното удобно протеже. Този път, поднасяйки си цялата държава на тепсия.

    Протестираме ДНЕС СЪБОТА, 18:30 ч. в следните градове:

    Bruxelles, пред Европарламента, 18:30 (местно време)
    София, Ларгото, Министерски съвет, 18:30
    Благоевград, пред х-л “Ален Мак”, 17:00 https://www.facebook.com/events/350220995103562/?ref=3
    Бургас, сградата на общината, 18:30
    Варна, сградата на общината, 18:30
    Велико Търново, паметник “Майка България”, 18:30
    Габрово, пл. Възраждане, 18:30
    Димитровград, сградата на общината, 18:30
    Казанлък, Лъвовата чешма, 18:30

    Ловеч, сградата на общината, 18:30

    Пазарджик пред Полицията в 18:30
    Перник, на площада, 18:30
    Плевен, площад “Възраждане”, 18:30
    Пловдив, паметник Съединение, 18:30 https://www.facebook.com/events/274837482657847/
    Русе, площад “Свобода”, пред общината, 18:30 https://www.facebook.com/events/566520116732118/
    Сандански, пред общината, 18:30
    Сливен, сградата на НТС към общината, 18:30
    Стара Загора, пред общината, 18:30: https://www.facebook.com/events/351397211630589/
    Монтана – пред общината, 18:30

  5. Крайно време и да се разбере, че всеки е в правото си да възроптае, когато се опитват да го правят на будала. А за г-н Иванов аз си имам едно наум, не бих тръгнал да използвам епитети просто “ей така”. Станах косвен свидетел как той е получил 2 сигнала (и то доказани) за злоупотреба от местни управници, които сигнали никак не е отразил, даже е направил обратното (какво – нека той има доблестта да си каже).
    А това, че не спазва основен принцип на журналистическата етика -пак си е камък в неговата градина. Визирам случаи, в които е публикувал негативни данни за някое лице, а след опровергаването на същите – не е пускал наново публикация. Но както казах по-горе – журналистиката не е лъжица за всяка уста.

  6. Уважаеми г-н Георгиев, това са мненията на трима мои приятели във фейсбук, тримата са много различни, но ги уважавам заради смелостта им да изказват свободно мненията си публично и никога не съм си позволявал да коментирам казаното от тях защото всеки има конституционното право свободно да изказва своето мнение.
    И за това аз не си позволявам да коментирам Вашето :” Павлине, евтина ******* такава.” защото това е ваше право, колкото и аз да не приемам това Ваше мнение.
    Крайно време е вече в България да се разбере, че всеки има право да изказва свободно мнението си и никой няма право да му оспорва това право.

  7. Г-н Заверджиев, че казаното от Кадиев е напълно вярно. Работил съм с този човек, изключително принципен е. Логично е, че той пръв се отдръпна категорично от това решение. Чест прави и на БСП, че не вървят сляпо в строй като овце след овчеря (както в ГЕРБ), а се защитав а позиция, която не е в унисон с ръководството. Такова нещо при ГЕРБ няма. И не цитирайте Гамизов. Той се опитва на гърба на протестите да създаде свой собствен политически “лейбъл”. Един Яне Янев ни стига.

  8. Данчо, ето ти едно възможно изявление от пресцентъра на БСП

    “Георги Кадиев не представлява партия БСП. Във връзка с разпространените от Георги Кадиев изявления, представящ се за депутат от ПГ на БСП в Парламента, БСП категорично заявява, че от 1.04.2013 г. въпросният не представлява никой друг освен себе си и собствените си амбиции. Той не изпълнява функциите нито на депутат, нито изпълнява длъжността общински съветник в ОбС София от групата на БСП. Неговите твърдения по отношение на партията и ръководството й, са израз на личната му неудовлетвореност и емоционално състояние. Реакцията на Георги Кадиев срещу партия БСП е следствие на упражнено политическо влияние от страна на ГЕРБ.”

    Звучи ли ти познато? 🙂 Защото с каквито се събереш, такъв ставаш, нали?

  9. Ангел Славчев, написа във фейсбук:

    “Най-странно ми е че се протестира само срещу назначението на Пеевски, а никой не отронва и дума за 9 те областни управители на дпс ….. истинската власт е на местно ниво….а не знам дали хората осъзнават, че дори да отстранят Пеевски или той да си подаде оставката, именно тези областни управители са местните феодали, които колят и бесят…. Горите в Пирин и Рила са в ръцете на дпс…. зелените защо мълчат или така им е удобно… 🙂 ? Ето и какви правомощията има областният управител – https://bg.wikipedia.org/wiki/Областен_управител_(България)

  10. Стефан Гамизов, написа във фейсбук:

    “Отново и отново ще го кажа! Каквито и различия да имаме, не е време да се делим! Комунистите, крадльовците от ДПС и фашизоидите от Атака се мразят много често, но стане ли дума за грабеж и рушвети са неразделни срещу България и българите. Добрите хора трябва да са като един срещу злодеите в добрите си дела, както те са като един срещу тях в злите си начинания. Тези изроди отново подкараха българите като “синджир роби” с камшик в ръка! Борбата срещу тях е задължителна за всеки българин! Както се казва в поговорката: На зло куче, зъл прът!!!”

  11. Georgi Kadiev написа във фейсбук:

    “С решението за Делян Пеевски за 10 минути унищожихме 4-годишен труд на стотици хиляди леви /и не само/ хора в България.
    Труд да сме алтернативата на унищожителното управление на ГЕРБ, да сме носители на морал, честност и професионализъм.
    С това решение издигнахме Берлинска стена между БСП и обществото. Стена, която ще рушим с години.

    Има две неща, които трябва да се случат веднага:

    Оставка на Делян Пеевски, за да има държава, която е не срещу, а с хората на България.

    И оставка на Сергей Станишев, за да има БСП. После пътят ще е дълъг. Но началото е днес.”

  12. Author

    Г-н Георгиев, хората не се делят на простаци и интелигентни. Това са лични качества. На един Господ му е дал акъл, на друг друго. Плоскостите на нашия спор са различни.
    От много години се опитвам да деля всичко на добро и лошо. Когато човек, независимо дали е политик или не, направи нещо, което е в полза на обществото, то е хубаво. Когато с действията си върви срещу обществените интереси, определено това е лошо. Това е моят начин на мислене.
    Знам, че за съжаление е неразбираем за голяма част от хората, но така мисля аз.
    Какво имам предвид. Имам достатъчно опит за да знам, че ако напиша, че кмета Казанджиев е направил нещо полезно и добро, огромна част от хората смятат това за гъзолизане. Ако кмета е направил лошо и го напиша, същите тези хора скачат и казват, че това е омраза и лично отношение. Примери за това може да видите десетки в коментарите в сайта.
    А и друго. Трябва ли само защото е прост, някой футболист или да речем световен шампион по борба или щанги, донесъл титла за България да бъде отстрелян?

    Не, не деля хората на умни и глупави. Деля действията им на добри и лоши, полезни и такива, които са в ущърб на обществото. Да, според личното си мнение, разбирания, ценностна система. Трудно може да има единно мнение дори по едно събитие по отношение на неговата оценка. Затова и не се притеснявам да заявявам позиция, защото тя е моя и вярвам в това, което правя.
    Щом се занимавам с това, което правя, мисля, че съм наясно, че не всички ще ме харесват и съгласяват с мен. Наясно съм, и че някой ще ме ме нарече “проститутка, педал, предател, гъзолизец” и други от сорта.
    Но това е мнение на този, които го изразява, в случая ваше.
    Уважавам правото ви на мнение, независимо дали го смятам за малоумно или дълбоко интелигентно. Това е важното – да изразите мнението си.
    Вие пишете свободно, без значение от начина ви на мислене. Можете да изразите позицията когато пожелаете, без някой да ви пречи.
    Искате да ми отнемете това право ли? В дълбока грешка сте! Ако не ви харесва “Ловеч днес”, не го ползвайте. Ако не ви харесвам аз, кажете какво мислите. Къде е драмата?
    Вие сте такъв, какъвто сте, същото важи и за мен.
    Ако всички бяхме еднакви, светът би бил най-скучното място във вселената.
    Никога не съм се притеснявал да кажа кого подкрепям и защо. Мисля, че е повече от видно. Смятам и че така трябва. Собственик съм на медия и ако вие, читателите не знаете какви ценности изповядвам, тогава имаме проблем. Няма да знаете какво се крие като мотив за моите коментари.
    Вие знаете. Това дали ви харесва какво мисля или не си е ваш проблем. Направил съм така, че всички да знаят какво и ЗАЩО правя.

    Мисля, че бях изчерпателен.

    Хубав ден и до довечера на “седянката”.
    Павлин Иванов
    “Ловеч днес”

  13. Коментарът си ми е много на място. Не за това, че изборът на Пеевски е позорен, а защото г-н Павлин Иванов не дели хората на интелигентни и простаци, а ги дели на “наши простаци” и “чужди простаци”. Против “нашите” простаци той няма нищо против, даже ги подкрепя и не дава и дума да се каже против тях. Или ще сме против простаците като цяло във властта, или просто няма какво да се правим на съвестни. Като ще сме единни – да сме обективно единни, а не тогава, когато ни изнася на балалайката. Като сме стигнали дъното с Пеевски, да не би с назначенията на Борисов и Цветанов да сме опряли във върха???

  14. Да започна с протестта тази вечер в Ловеч! Никой не ни организира! Организира ни поредния позор, който ни поднесе това така наречено “програмно правителство”! Вярно, като начало бяхме малко, около стотина души, но какво да се очаква от Ловеч! А вижте какъв митинг и протест става в София! И чуйте какво говорят и как приемат тоя позорен избор най-водещите, лицата на БСП-Румен Петков, Георги Кадиев, Янаки Стоилов, Делислава Дърева, Нешка Робева и сигурен съм още десетки, а защо не и хиляди от редиците на БСП! Е, кажете ми не е ли време това правителство да си подаде оставката заедно с тая позорна мутра избрана за шеф на ДАНС? И така нека всеки божи ден който може да идва на площада, докато не свалим тая поредно лъжлива и позорна държавна управа! И нека някои да си спестяват разни помиярски определения, като тия на г-н Тодор Георгиев! Нека бъдем силни и единни, но не и просташки вулгарни!

  15. http://pressadaily.bg/publication/17265-%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%89%D0%B5-%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B5/

    Правителството ще падне

    Това заяви тази вечер в ефира на бТВ Нешка Робева.
    14 Юни 2013

    Най-потърпевш е българският народ, който отново се оказа с пръст в устата. Ние повярвахме на политик, който каза “Ще правим експертно правителство”. Т.е. ощетени са и хората, които повярваха, че най-после в нашата татковина ще дойдат хора, които ще направят нещо смислено, нещо полезно. От тук насетне ще има или пълно заличаване, или незнам… Но правителството ще падне, това е ясно. Това прогнозира в ефира на бТВ Нешка Робева.

    Тя бе категорична, че след тази постъпка, БСП ще бъде главният губещ. “До една година правителството ще падне”, изтъкна именитата ни треньорка по художествена гимнастика и общественичка.

  16. Author

    За съжаление, май никой не знае кое е инициатор, но не мисля, че това е важно. Това, което мисля е, че може би за първи път през последните години, от едната страна ще застанат нормални, мислещи хора, независимо от цвета на техните политически пристрастия и симпатии, а от другата страна, в София, всичко, което трябва да остане в миналото, веднъж и завинаги!

    Павлин Иванов

  17. Случайно ,някой да е запознат,кой е инициатора на събитието?

  18. Срам и позор! Трябва да се вдигнем и да изхвърлим цялата тази измет от Народното събрание и от Правителството!

  19. Павлине, евтина проститутко такава. А когатоГЕРБ избраха за шеф на ОД-МВР Ловеч най-големия простак (който в 10 думи ще каже 5 пъти "нали"), овчар и несретник… тогава май не ревеше така. Или устата ти е вързана с конец през гъза – като ти го дръпнат отзад – и се отваря устата…

  20. Павлине, евтина проститутко такава. А когатоГЕРБ избраха за шеф на ОД-МВР Ловеч най-големия простак (който в 10 думи ще каже 5 пъти "нали"), овчар и несретник… тогава май не ревеше така. Или устата ти е вързана с конец през гъза – като ти го дръпнат отзад – и се отваря устата…

Comments are closed.