Обичате музиката от 90-те? Искате да се потопите в магията на незабравимите хитове под ясното звездно небе? Заповядайте в Априлци на „Дискотека под звездите“ – двувечерно музикално събитие, което ще ви върне в миналото и ще ви накара да танцувате до зори!

Дати: 16-17 август
Място: Парк Острец, в полите на вр. Марагидик, Априлци
Начало: 20:00 ч.

16-ти август:
Започваме с магична вечер, в която гост-звездите Роси Кирилова и атрактивните братя Аргирови ще ви зарадват с любимите ви песни. Подгответе се за незабравими моменти и много танци под звездите!

17-ти август:
Втората вечер обещава още повече емоции с Илия Ангелов от “Диана Експрес”, който ще изпълни обичаните песни, които поколения наред пеят с усмивка. Присъединете се към нас и бъдете част от тази незабравима музикална нощ!

DJ-ите и певците, които ще се грижат за вашето настроение:
DJ Emil Jordanov
DJ Vasko Gromkov
Певицата Iliana Rosini

За посетителите:
Подгответе се за неповторимо преживяване, изпълнено с вълнуваща музика, приятелска атмосфера и изумителната природа на Априлци. Не забравяйте да донесете удобни обувки за танци и голямо количество позитивна енергия!

Пригответе се за две незабравими вечери, които ще оставят следа в сърцето ви! Очакваме ви да споделите с нас любовта към