Директорът на Регионалната служба по заетостта в Ловеч Цецко Ангелов бе избран за зам.-председател на областния съвет за тристранно сътрудничество. Мандатът му е една година.

Председател на съвета е областният управител инж. Светослав Славчев, секретар Анета Николова, експерт в областната администрация, а членове директорите на териториалното поделение на НОИ Боян Боянов, на регионалната дирекция „Социално подпомагане“ Снежанка Алексиева, на дирекция „Инспекция по труда“ Митко Митев, изпълнителният директор на Стопанска камара – Ловеч, Мариета Младенова, Татяна Тодорова, представител на Търговско-промишлена и земеделска палата – Ловеч, Павлина Стоянова, председател на СРС на КТ „Подкрепа“ – Ловеч, и Георги Тодоров, представител на КНСБ.

Ангелов, Боянов, Митев и Алексиева запознаха на заседание на съвета днес с информация за дейността на структурите си за деветте месеца на годината (подробно за това отделно).

Областният съвет за тристранно сътрудничество осъществява сътрудничество на регионално равнище по въпросите на трудовите и свързаните с тях отношения, осигурителните отношения, както и по въпросите на жизненото равнище.