Деветима ученици от област Ловеч ще бъдат отличени за принос в развитието на ученическото самоуправление и училищния живот.  Обществено-консултативният съвет по училищни политики към Областния управител на област Ловеч съвместно с Регионалното управление на образованието организира церемония по награждаване на деветима ученици от Ловеч, Тетевен, Троян, Луковит и Летница.

Учениците ще бъдат отличени за значителен принос в развитието на ученическото самоуправление и училищния живот през учебната 2023/2024 година. Награждаването ще се състои на 27 юни 2024 г. в Средно училище “Васил Левски”, с. Черни Осъм. „Идеята на това награждаване е да поощрим усилията на младите лидери, които всекидневно работят за развитието на ученическото самоуправление, както и да насърчим ученическото им участие и ангажираността в училищния живот.“, подчерта председателят на ОКСУП – Ловеч, Йохан Георгиев.

„Очакваме с нетърпение да поздравим и наградим тези изключителни ученици, които със своята дейност и пример вдъхновяват своите съученици и допринасят за подобряване на училищната среда.“, добави Иваничка Буровска – началник на РУО – Ловеч.