В стремежа си да е близо до хората и техните нужди, Групама продължава да разширява мрежата си от офиси и агенции. На 11 септември беше официално открита Генералната агенция на Групама в Ловеч.

На събитието присъства Главният изпълнителен директор на Групама Селин Болар, която приветства гостите. Сред тях бяха ключови партньори, както и представители на местните институции в Ловеч.

Представители на мениджмънта на компанията, отговарящи за разрастването на агенциите на Групама, също разговаряха с клиентите и партньорите в града.

Нашата нова Генерална агенция е на ул. „Търговска“ №26 в гр. Ловеч, където ръководителят на агенцията Тонислав Генов и нашите експерти Ви очакват всеки работен ден от 9:00ч. до 17:30 ч. Те ще Ви предложат най-подходящото застрахователно решение за Вашите нужди.

Групама Застраховане е част от френската застрахователна група Groupama Assurances Mutuelles. Вече 16 години компанията предлага на българския пазар застрахователни идеи и решения, така че да осигури защита и спокойствие на своите клиенти във всяка една ситуация.

С тази цел днес компанията предлага богато портфолио от застрахователни продукти, подходящи за всеки аспект от живота и дейностите на хората. Компанията разполага с широка търговска мрежа от застрахователни брокери, агенти и туристически агенции в цялата страна.

Днес компанията има над 500 хил. клиенти в България, 18 собствени агенции, както и над 180 партньори – брокери и агенти. Проучвания, проведени от външна за Групама агенция за клиентската удовлетвореност, показват, че  Групама е номер 1 по клиентска удовлетвореност при обслужването в Каско и Имущество. 97% от хората са  удовлетворение от размер на изплатено обезщетение по Каско застраховка, а  100% е удовлетвореността от бързината при оглед на щета по застраховки Каско и Имущество.