„Този град, в който аз съм роден

За мнозина навярно е скучен

Разпиляваш се ден подир ден

Просто няма какво да се случи…“

Да, но НЕ! В този град, освен да се влюбиш можеш да се насладиш на множество приятни вечери в Арт-Кафе-Книжарница „Sluchvam chudesa при Роси“!

Любителите на интересните четива и личности могат да се насладят на срещата с Невена Богданова и нейната дебютна книга „ИЗВЪН КАПАНА“ на 21 април от 18.00 ч.

Невена прохожда в писането, но още с първите си стъпки твори добро! Продажбата на книгата й в тираж 500 бр. ще допринесе за закупуването на неонатална линейка! А и кога за последно ходихте на представяне на книга, чийто автор Ви предлага чаша вино и соленки за „Добре дошъл“?!

За всички Вас на 23 април 19.00 ч. – традиционно в неделя, но не всяка неделя, ще свири и пее уникалният Chris Zayane – Звездата на „Гласът на България“ 2019 г. и на Арт-Кафе-Книжарница „Sluchvam chudesa при Роси“!

Неповторимо изживяване е всяка вечер с него! Мнозина от Вас навярно познават болката от раздялата с родители и близки, когато решават да случват своите чудеса извън територията на държавата ни. Но малцина са запознати с историята на проф. Минко Балкански, който само на 28 години става професор по физика във Франция и целият му живот извън родината е белязан от завета на баща му към него.

Той издава две книги – „Завет“ и „Взор“, с писма – кореспонденция между него и баща му. Писани са, когато е напуснал България. Изключително вълнуващи и затрогващи … И ще бъдат представени в Арт-Кафе-Книжарница „При Роси“ на 26 април, 18.00 ч. от изключителната Албена Ненкова.

Ако Вашата страст са пътешествията и опознаването на чуждестранни култури, история и традиции то непременно трябва да посетите Арт-Кафе-Книжарница „Случвам чудеса при Роси“ на 27 април в 17.00 ч., за да се запознаете с Маня Туристката!

Нейните забавни и интересни пътешествия ще Ви очароват завинаги!

Същата вечер – 27 април, 19.00 ч. Изключителната Вероника Тодорова – виртуозна акордеонистка, покорила международни сцени и фестивали, носител на множество награди ще Ви посвири на ушенце.

Къде?

Отново там – в Арт-Кафе-Книжарница „При Роси“.

Така че, „в този град старомоден и скучен“, вече има какво да се случи! И как да не посетиш .. и как да не се влюбиш?!