От ОД на МВР Ловеч съобщават, че на 25 октомври в РУ Угърчин  е задържан 41- годишен от с. Кирчево, който от юли месец тази година е обявен за международно издирване от Испания. По случая е уведомена Окръжна прокуратура—Ловеч и работата продължава.

На 25 октомври за времето от 10.00 до 11.30 ч. на бул. «Освобождение» в Ловеч е проведена специализирана операция по широкообхватния метод, в рамките на която полицейските служители са извършили проверка на 50 МПС и 60 лица, като за установени нарушения са съставили 2 акта и 8 глоби с фиш за нарушения на ЗДвП.

Полицейска операция през вчерашния ден е проведена и на територията на РУ Угърчин и РУ Луковит, като са проверени 44 МПС и 46 лица, а за констатирани нарушения пътните полицаи са съставили 22 глоби с фиш.

27-годишна от Тетевен, е установена като съпричастна към взломяването на задно стъкло на лек автомобил «Опел» в града. Сигнал за инцидента е получен в РУ Тетевен около обяд на 24- октомври, а след проведени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия жената е установена от полицейските служители. По случая е образувано проверка и работата продължава.