Снимки: Община Ловеч

В навечерието на Новогодишните празници децата и младежите, настанени в Центрове за настаняване от семеен тип „Надежда“ и „Любов“ бяха посетени от кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова, заместник-кмета Венцислав Христов и началник отдел СД Валерия Баръмова. Гостите бяха посрещнати с кратка коледно-новогодишна програма и участваха активно в празника, като помогнаха на Дядо Коледа да раздаде огромен чувал с подаръци.

Корнелия Маринова поздрави децата, младежите и служителите от социалните услуги, като им пожела да са здрави, да са усмихнати и задружни и им даде кураж да продължават да спазват всички мерки за безопасност, както и досега.

Весела Цанкова – председател на управителния съвет на сдружение “Граждански инициативи- Ловеч”, изказа благодарност към ръководството на Община Ловеч за споделеното време в навечерието на най-светлите празници през годината и доброто партньорство, което се реализира в развитието на социалните услуги в Община Ловеч.

Сдружение „Граждански инициативи- гр. Ловеч“ е неправителствена организация, регистрирана през 2013г. в Ловешки окръжен съд. Доставчик е на социални услуги и работи активно с деца и възрастни в риск. Взаимодейства си с училища и институции за превенция на рисковете при деца, за осъществяване закрила и развитие на детето и човека, за осигуряване подкрепа за личностна и трудова реализация.