Никола Петров, собственик на Lithium Shop: Бизнес може да се прави навсякъде, стига да се прави правилно
Павлин Иванов
В Ловеч отвори врати първият от веригата магазини Lithium Shop. В обекта клиентите ще намерят почистващи препарати, козметика, консумативи за почистване, биоразградими дезинфектанти и много други интересни и нови за българския пазар продукти. Общото между тях е отличното съотношение между цена и качество. Магазинът се намира на ул. “Акад. Анастас Иширков” 11.
Мисията на компанията е с всеки обект да дава достъп на клиентите до натурални и биоразградими продукти. За това и девиза на компанията е “С грижа за теб, дома и природата”.

Фирмата работи с места за настаняване от цялата страна и има над 1400 клиента. Компанията работи с няколко големи европейски производителя на почистващи препарати, козметика, консумативи за почистване, биоразградими дезинфектанти.

От една година се работи по създаването на собствен франчайз, който има за цел да изгради мрежа от партньори в страната, които да обслужват бизнес клиент и да отварят обекти като този. В Ловеч е първият, демонстрационен магазин. 80 % от продуктите са с грижа за природата – биоразградими опаковки или самите продукти са натурални, органични и изцяло с растителен произход. Това каза управителя фирмата и собственик Никола Петров.
Нашите концепция е насочена към хората, които искат да живея правилно и да опазват природата, точно за това слоугана ни е “С грижа за теб, дома и природата”, каза Петров.
Той е от Ловеч, завършил е Математическа гимназия, а след това и УНСС. Никола е работил над 10 години в големи международни компании и от 2016 г. е започнал собствен бизнес.
Бизнес може да се прави навсякъде, стига да се прави правилно. Това е разбирането на предприемача, решил да развива своя бизнес в Ловеч.