На 26 септември около 16 часа в Участък Полиция- с. Български извор е получен сигнал, че в лек автомобил спрян на улица в селото се намира мъж в неадекватно състояние. Установено е, че зад волана е 42-годишен мъж от София, който е и собственик на превозното средство.  Мъжът е тестван с техническо средство за употреба на алкохол, като е отчетен резултат от 3.23 промила в издишания въздух.

Задържан е за срок до 24 часа в РУ Тетевен, а по случая е образувано бързо производство. Водачът е отказал да даде кръвна проба за анализ.

45-годишен е задържан за срок до 24 часа в РУ Ловеч, след като на 26 септември около 22.00 часа е установен да управлява лек автомобил по бул. «Мизия» след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 2.14 промила. По случая в РУ Ловеч е образувано бързо производстгво.

30-годишен е задържан за притежание на наркотични вещества. На 26 септември служители на РУ Тетевен са спрели за проверка 30-годишен мъж, като непосредствено пред тях той е изхвърлил на земята хартиена опаковка, сгъната по специфичен начин и съдържаща бяло вещество. Установено посредством полеви наркотест е, че веществото реагира на кетамин и е с тегло 0.9 грама.

Последвала е проверка в жилище обитавано от тетевенеца, където полицаите са открили бяло кристалообразно вещество, с бруто тегло 28 грама, което при направен полеви тест е реагирало на метамфетамин и 13 грама суха зелена тревиста маса – канабис. По случая в РУ Тетевен е образувано досъдебно производство и работата продължава.

22-годишен е задържан в РУ Ловеч, след като вчера около 22.30 ч. на улица в Ловеч е спрян за проверка  и е установено, че държи в джоб на дрехите си пакетче с бяло кристалообразно вещество. При тестване, веществото което е с бруто тегло 1 грам е реагирало на метамфетамин.

По случая в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и работата пордължава.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.