От Областна дирекция на полицията в Ловеч съобщават, че на 22 август около 08.00 ч. на ул. «Димитр Благоев» в Тетевен , 57-годишен при управление на лек автомобил е блъснал внезапно излязло на пътното платно 5-годишно дете. Детето е откарано за преглед във ФСМП-Тетевен, където е усткановено, че е без наранявания. Водачът е тестван с техническо средство за алкохол, като пробата му е отрицателна. Съставен му е акт за нарушение на ЗДвП.          

На 22 август около 00.30ч в Априлци, кв.“Ново село“ на кръстовище образувано от ул.“Аврам Драганов“ и ул.“Васил Левски“, 18-годишен при управление на лек автовмобил с несъобразена скорост е излязъл в дясно по посока на движението си и се е ударил в електрически стълб. При сблъсъка е пострадал 18-годишен пътник в превозното средство, който е с рана на клепач, прегледан е и е освободен за домашно лечение. Водачът е тестван за алкохол и наркотици, като пробите са му отрицателни. Съставен му е акт за нарушение на ЗДвП.

44-годишен от Български извор е задържан за срок до 24 часа в РУ Тетевен, след като на 22 август около 15.45ч. при управление на лек автомобил в селото е спрян за полицейска проверка и е установено, че не притежава СУМПС. Водачът е тестван за алкохол, като пробата му е отрицателна, но тестването с техническо средство за наркотици е отчело наличие на амфетамин и метамфетамин. По случая е образуваноо бързо производство и са със