„ВОСС Аутомотив България“ ЕООД, съвместно с професионалистите от „Хайкад Инфотех“ ООД, представител на най-големия софтуерен концерн в света „Дасо Системс“ /Dassault Systems/ и Технически колеж гр. Ловеч, организират безплатен 5-дневен курс по CATIA. Обучението стартира на 23 март 2020 г.  от 9:30 часа в Технически Колеж гр. Ловеч, стая 1303.

VOSS има ясно изградена политика за подкрепа на образователни каузи. Това обучение е първото събитие в насока образование и развитие, организирано от фирмата в България.  Желаещите да се включат в курса ще научат основите на най-съвременния, популярен и висок клас софтуер CATIA, който се използва от успешните инженери – конструктори по света. CATIA е водещо решение за виртуално 3D проектиране, което позволява да се симулира целия цикъл за разработка на сложни индустриални продукти. Софтуерът е много полезен за индустриални и креативни дизайнери, механични инженери и системни архитекти. Курсистите ще имат възможността да черпят от знанията и опита на най-добрите професионалисти, за да положат основите на своето професионално развитие. Някои от успешно преминалите курса ще имат реален шанс да започнат работа в завода на VOSS в с. Баховица.

Местата са ограничени до 8.

Не губете време и заявете участие до 18 март 2020 г. на tklovech@mail.bg  или на HR_BG@voss.bg.  Записването е по реда на постъпилите заявки!