На 29 юли около 15 часа в Тетевен, 35-годишна при управление на лек автомобил е напуснала пътното платно и е преминала през телена ограда, след което е пропаднала от подпорна стена и колата се е обърнала в частен имот. Водачката е леко пострадала, а пробата й за алкохол направена с техническо средство е отчела 0.44 промила. Съставен е акт за нарушение на ЗДвП.

Вчера, на територията на област Ловеч са се провели две полицейски операции

Тетевен – в периода от 22 юли до 29 юли на територията обслужвана от РУ Тетевен е проведена специализирана операция насочена срещу битовата престъпност и подобряване на пътната обстановка в региона. В хода на предприетите действия полицейските служители са извършили проверка на 183 МПС и 191 лица, като за установени нарушения са съставили 16 акта и 11 глоби с фиш по ЗдвП и 3 акта и 11 глоби с фиш по ЗБЛД и са връчили 18 ел.фиша.

Ябланица –  от 26 до 29 юли полицейска операция е проведена и на територията на община Ябланица. Проверени са 154 МПС и 168 лица, като полицейските служители са съставили 3 акта и 32 глоби с фиш по ЗДвП и 1 акт по ЗБЛД.