Ще подменим проблемната ВиК мрежа с помощ от държавата, ангажира се кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на община Ловеч Валентина Недялкова. Заедно с областния координатор на ГЕРБ Николай Нанков тя и кандидати за общински съветници отговаряха днес на въпроси на граждани в центъра на града.
В личния си профил във Фейсбук Недялкова написа: „Десетки наши съграждани се спряха пред шатрата ни днес в този слънчев ден. Питаха ни за важните теми на общината като водоснабдяването, какво става със санирането, ще има ли скоро магистрала “Хемус”. Заедно с областния координатор на Ловеч Николай Нанков, който е председател на регионалната комисия в парламента, отговаряхме на въпросите им.

В негово лице регионът има своя силен глас в централната власт. Заедно ще работим за повишаване на жизнения стандарт в Ловеч чрез благоустрояване на града и създаване на по-добра икономическа среда“.
„В разговорите с гражданите се спряхме на подмяната на компрометираните участъци от ВиК мрежата, за което ще получим подкрепата на държавата. В приоритетите с колегите от листата е също така привличане на здравни специалисти и специализанти, подобряване на уличната мрежа, тротоарите, зелените площи в кварталите. Обсъдихме и подобряване на сметопочистването в Ловеч и селата“, казва още кандидатът за кмет на община Ловеч, издигнат от ГЕРБ-СДС.
„Да, Ловеч има проблеми, но и сериозен потенциал и ние можем да го развием заедно с хората. Заслужават го всички, които останаха да живеят и работят тук. Ще очакваме и много от напусналите Ловеч да се завърнат“, казва още тя и призовава хората да я подкрепят с номер 69 в бюлетината за местния вот.

 

Платена публикация по договор