Във връзка с дейности по изграждане на обект: „Кръгово кръстовище“ на ул. „Г.С.Раковски“ и ул. „Опълченска“ гр. Троян, с Възложител „КРАМ ГРУП“ ЕООД, като част от инвестиционно намерение за изграждане на магазин „Била“ в града, информираме заинтересованите граждани, че от 28.07.2022 год. до 31.07.2022 год., ще бъде забранено преминаването на пътни превозни средства през кръстовището на ул. „Г.С.Раковски“ и ул. „Опълченска“ (ресторант Диана).

В тази връзка се променя маршрутът на тежкотоварните и леките пътно превозни средства:

– За тежкотоварните пътно превозни средства идващи от гр. Ловеч в посока Троянски проход, движението ще се извършва по маршрут от северния вход/изход по ул. „Васил Левски“ – ул. „Христо Ботев“ – ул. „Генерал Карцов“ – южния вход/изход.

– За  тежкотоварните пътно превозни средства идващи от Троянски проход в посока гр. Ловеч движението ще се извършва по маршрут от южния вход/изход  по ул. „Генерал Карцов“ – ул. „Христо Ботев“ – ул. „Васил Левски“ – северния вход/изход.

– За  тежкотоварните пътно превозни средства идващи от с. Орешак в посока Троянски проход движението ще се извършва по маршрут с. Орешак – „Кози вир“ – новопостроения мост на бензиностанция „ЛУКОЙЛ“ – ул. „Васил Левски“ – ул. „Христо Ботев“ – ул. „Генерал Карцов“ – южния вход/изход и обратно.

– Транзитният поток на леките автомобили ще се насочи по същите маршрути, като за живущите в района на обекта ще бъде осигурен достъп до жилищата им.

 

Моля да ни извините за причиненото неудобство.