Силната буря в Ловешко, която се разрази към 20.00 часа в неделя вечер, създаде проблеми по три пътни отсечки. На изхода от село Лисец към Ловеч е паднал стар орех и достъпът е прекъснат. На изхода на село Баховица към Ловеч има паднали клони и движението също е затворено. На изхода на Ловеч към Плевен до бензиностанцията на ШЕЛ пътят е трудно проходим.
На тези участъци веднага са изпратени екипи на ПБЗН и на общинската фирма „ЕКО“ ЕАД  и се работи за отстраняване на препятствията и пускане на движението.
Бурята попречи да се случи и обявения концерт на сръбската група S.А.R.S. Водят се разговори и концертът ще се проведе на по-късна дата в Ловеч с продадените вече билети, така че зрителите трябва да ги пазят. Групата S.А.R.S., които дойдоха с голямо желание да свирят в Ловеч, се извиняват за отложения концерт поради атмосферните условия. Сцената беше прекалено мокра и не позволяваше да си свири. Музикантите обещават да дойдат с още по-голямо желание и да оставят незабравим спомен със своята музика.