emilemilovdps910131Павлин Иванов

Ловешките социалисти с поредна загуба на позиции. Силният играч на политическият пазар в Ловеч е ДПС! Това става ясно и от официалната информация на пресслужабата на Областна администрация, в която се съобщава за смяната на безспорно авторитетният и уважаван Константин Карловски с луковитският кадър на ДПС Емил Емилов.

След като по предложение на ДПС преди месеци и с гласовете на БСП в Общински съвет Ловеч беше избран за Председател на местният парламент Тихол Тихолов, малко по-късно за Областен управител беше назначен съветника от БСП Милко Недялков. Той от своя страна назначи за заместник Областен управител съветника от ДПС Юнал Мастънов.

Днес, ключова позиция в Областта е дадена на кадъра на ДПС Емил Емилов, който е от община Луковит, където е работил като главен експерт „Етнически и демографски въпроси“ към дирекция „Устойчиво развитие и евроинтеграция“. 52 годишният инженер има 8 години трудов стаж като държавен служител.

Образователната квалификация на специалиста, заемащ длъжността главен секретар, е  магистър на техническите науки от Санкт-Петербургския технически университет – Русия, със специалност „Управление на атомни станции и установки“ . Придобитата квалификация е инженер-физик топлоенергетика. Емилов притежава и педагогическа квалификация като преподавател на специални технически предмети.  Родом е от с. Румянцево, община Луковит.  Семеен, с две дъщери.

Досегашният главен секретар на Областна администрация – Ловеч, Константин Карловски продължава работа във ведомството. Експертът ще заема длъжността главен експерт „Регионално развитие и административен контрол“ .

4 коментара

  1. Жалко, много жалко!!!?!!! Нищо против Е. Е., но защо затрихте такъв специалист, професионалист като К. К.??? Срамно и обидно!

  2. Истината е, че след десети влязохме в османския съюз на европейските комунистически републики по маса параметри. Ангарията се върна отделно за някой индивиди като мен се оказа задължителна и като не се отработва следва правораздаване чрез психарско лечение отделно другите предшестващи наказания, османската организация КЗД искаше да ни лиши от двама национални герои, ….. да не изреждам.

  3. Истината е , че БСП нямат кадрови потенциал да осигурят управлението на държавно и местно ниво и запълват ‘дупките’ с хора от ДПС, както ГЕРБ запълваха с хора от БСП-БКП.

Comments are closed.