Павлин Иванов

Бившият директор на ловешката болница и кандидат кмет от Възраждане Алдин Начков напуска Общински съвет Ловеч след само две заседания.  В ОИК Ловеч е постъпило заявление с вх. № 192/01.12.2023 г. от Председател на Общински съвет – Ловеч във връзка със Заявление № ОС 543/01.12.2023 год. от Алдин Дочев Начков – обявен за общински съветник от листата на ПП ВЪЗРАЖДАНЕ, с което заявява, че моли да бъдат прекратени правомощията му на общински съветник в Община Ловеч.

Със свое решение от днес № 208-МИ, Общинската избирателна комисия в Ловеч го е от списъка на избраните общински съветници. На негово място влиза следващият от листата на ПП Възраждане. Това е Моника Петрова. Тя ще положи клетва на следващото заседание на Общински съвет Ловеч.

Д-р Начков наскоро беше освободен по негово желание и от борда на директорите и от позицията на Изпълнителен директор в МБАЛ “Проф. Параскев Стоянов” Ловеч.

Така всички формалности кандидатът за кмет на Ловеч от Възраждане Алдин Начков да влезе в управлението на Община Ловеч като зам. кмет по образование и култура са изпълнени.