Балетният спектакъл е част от „Люлякови музикални вечери“ и богатата културна програма за празника на града

След невероятния успех в София, Варна, Добрич, Русе и Велико Търново е време танцовият спектакъл The Bingo Project да впечатли и любителите на жанра в Ловеч. Балет „Арабеск“ и Bingo Symphony Orchestra ще завладеят сцената на Драматичния театър на 12 май. Поводът е празникът на града и поредното издание на „Люлякови музикални вечери“.

The Bingo Project е съчетание от драма, трилър, комедия и романтика. Това е една история за бъдещето, каквото не искаме да е. В нея глобалното затопляне е факт. Обществото е изцяло подвластно на корупцията, от която само изкуството ще го спаси.

Подкрепени от безспорния актьорски талант на Ники Станоев, екипът на най-добрата ни танцова трупа ще отведe публиката към място, от което няма измъкване без красотата на изкуството и музиката. А музиката на Bingo Symphony Orchestra ще ни изненада с модерния си прочит на произведенията на Чайковски, Шостакович, Прокофиев и др.

Музикантите са на сцената през цялото време, което прави спектакълът приятен и лек за гледане. Живата музика, смeхът от актьорската игра и красотата от танците допринасят за разнообразието на постановката.

Билети за това невероятно изживяване можете да закупите на касата на читалище „Наука-1870 г.” в Ловеч.