Препълнен беше салонът на читалището в село Александрово с желаещи да присъстват на срещата с кандидата за кмет на община Ловеч Радина Банкова, голяма част от хората останаха вън на площада. “Това е най – живото село, което съм видяла при предизборната си обиколка в селищата на общината – обърна се към присъстващите в залата Радина Банкова. – Благодаря ви, че сте дошли на тази среща, за да споделите с мен и с кандидатите за общински съветници от БСП своите тревоги, вълнения и проблеми, за да решим как да променим нещата към добро, ако ми се доверите и ме изберете за кмет на общината. Защо се кандидатирах ?

Защото положението е толкова тежко, че повече не може да продължава така. Защо децата ни да ходят по чужбина – разбирам, че много от вашите синове и дъщери са заминали, защо да не опитаме да създадем условия те да останат тук при нас. Сега живеем в един изостанал свят, примирили сме се с положението и като че ли мнозина от нас не виждат никакъв изход от сегашната ситуация, допълни Радина Банкова.

Трябва да се направят промени, за да усетят всички, че местната власт работи за хората, услугите в общинската администрация не се вършат бюрократично и бездушно, а с желание да се помогне на всеки един.

Ние, които все още сме останали тук, трябва да поискаме да направим тази промяна, тя трябва да се случи с избора, който ще направим на изборите в неделя. Готова съм да работя за тази кауза – бъдещето на Ловеч, за да създадем нова среда за живот на младите хора, да решим проблемите, които имаме във всички сектори на обществения живот”, каза още Радина Банкова и призова всички да направят мъдър избор, да не се поддават на провокации и да не смятат, че ще решат проблемите си с няколко банкноти, които хора, нарушаващи закона, могат да им предложат преди изборния ден.

Пред жителите на Александрово беше представен и кандидатът за кмет на селото от БСП Иван Миладинов, който заяви, че ако му дадат възможност като го изберат за кмет, ще направи така, че всички в селото да живеят по – добре, ще се вслушва в съветите на хората и ще се застъпва за тях пред всички институции, от които зависи добруването на Александрово.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация по договор

Коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“