tetevensreshta1704131Кметът Милен Милев: Аз съм учебно помагало как ГЕРБ работи с кметовете, ще гласувам за тях

,,В новия програмен период са заделени повече пари за земеделие – с над 2 млрд. лв., което е една допълнителна възможност за българските земеделски производители да получат възможност за развитие на съответните отрасли в земеделието”. Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията пред членове и симпатизанти в Тетевен на 16 април.

Аз съм учебно помагало, което г-н Цветанов може да ползва, как правителството на ГЕРБ работи за кметовете от други политически сили, през миналата година 80 млн. лв бяха насочени от правителството на ГЕРБ към нашата община за проекти, които преди това не бяха реализирани и съм благодарен за това. Това каза кметът на община Тетевен Милен Милев, който бе в залата.

Много малко хора си дават сметка с какъв ресурс разполагат от опонентите от другата страна, какъв ресурс изправят срещу ГЕРБ – технологии, умни хора, наети на работа, финанси, ресурс, който не иска разрешение от никой, при тях няма може ли да ползвам това средство или онова средство… Какво беше в предишното управление – хора чакаха децата си да се приберат, възрастните си родители чакаха, днес няма отвличания, няма килъри,  това, г-н Цветанов, е основното, заради което ние ще гласуваме за вас, каза още Милев в залата на общинския съвет, където се проведе срещата на Цветан Цветанов със симпатизанти и граждани на общината.

tetevensreshta1704132Цветан Цветанов бе в Тетевен, където заедно с областния координатор на партията Николай Нанков представиха листата на ПП ГЕРБ от 11 МИР. Нашата листа е само от местни хора, има представители на всяка общината, хора професионалисти в ключови сектори, съчетава младежки ентусиазъм и зрелостта на по-възрастните, новите възгледи и доказания опит. Така Нанков представи кандидатите за народни представители, сред които и д-р Мадлена Бояджиева, председател на общинския съвет в Тетевен.

На 12 май всички трябва да упражним правото си на глас, защото ниската избирателна активност води до това случайността да движи политиката, каза пред хората Цветанов, като поясни, че бюлетината ще е дълга почти метър. Ние ще спрем до числото 15, защото това е номерът на ГЕРБ подхвърлиха хора от залата.

Пред гражданите на Тетевен Цветан Цветанов говори за спрените в началото на мандата еврофондове, за усвояемостта на средствата днес, за направеното от ГЕРБ в областта на земеделието, на енергетиката, за това, че 32 млрд. лв ще дойдат в страна през следващия планов период и ние не трябва да се лишаваме от тази добавена стойност към българските общини, каза още Цветанов.

Той специално благодари „на колегата Николай Нанков, който като зам.-министър на МРРБ работи здраво, за да подпомогне с всичко възможно и вас – общините от област Ловеч”, каза още Цветанов по адрес на областния координатор на ПП ГЕРБ в област Ловеч и втори в листата на партията Николай Нанков.

Хората изпратиха госта си с аплодисменти и уверението, че Тетевен ще гласува за стабилна държава, каквато само ГЕРБ може да осигури.

Публикация по договор – ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

2 коментара

  1. Няма ли кой да обясни на Цецо, че наркотиците които внася контрабандно не са за лична употреба, а за спонсориране на братята роми преди да пуснат бюлетината в урната!!!

Comments are closed.