В РУ Ловеч е задържан 18-годишен младеж от гр.Луковит, който е установен да управлява лек автомобил с регистрационни табели издадени за друго превозно средство и без водачът да притежава свидетелство за правоуправление на МПС. По случая е образувано бързо производство.

Полицията в Луковит е установила и задържала 22-годишен, криминално проявен мъж от с.Румянцево, който на 20 ноември е отнел мобилен телефон от частен дом в с.Петревене. Отнетата вещ е открита и върната на собственика си, а работата по изясняване на цялостната престъпна дейност на задържаното лице продължава. Образувано е бързо производство.

В хода на проведени издирвателни мероприятия служители на РУ Ловеч са установили и задържали 42-годишен мъж от с.Дойренци по подозрение, че е извършил кражбата на сумата от 7 000 лв. от паркиран на ул.«Баховско шосе» лек автомобил. Сигнал за инцидента бе получен в ловешката полиция на 19 ноември. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

В първите часове на 21 ноември в РУ Ловеч е задържан 23-годишен от града след като при извършена му полицейска проверка пред жилищен блок в ж.к. «Здравец» е установено, че държи в дрехите си 35 сгънати станиолени парчета със суха тревиста маса и с общо бруто тегло 18,2 гр., хартиено пликче със суха тревиста маса с общо тегло 0,5 гр. и найлонов плик със същото вещество и с тегло 0,8 гр. При тестване с полеви тест веществата са реагирали на канабис. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.