parlament412131Народните представители ПП ГЕРБ – Ловеч Корнелия Маринова и Николай Нанков предложиха от трибуната на Народното събрание 5 683 000 лв. от републиканския бюджет да бъдат предоставени целево за проекти в област Ловеч. Управляващите от ДПС и БСП категорично отхвърлиха предложението.

Поисканите средства са за изработване на общи устройствени планове на общините Априлци и Угърчин, като съответно сумите са 210 000 лв. и 199 000 лв. Депутатите от ГЕРБ поискаха да бъдат отпуснати и 590 000 лв. за ремонта на спортната зала в Ловеч, която тъне в мизерия през последните години. Предложението им обаче не беше прието от управляващите, както и това за дофинансирането на депото за битови отпадъци в Луковит, за което са необходими 4 650 000 лв.

 

2 коментара

  1. ГЕРБ е организация, която действа на принципа на моментната прищявка и затова си сменят мнението и поведението, дори като управляваха, по три пъти ден, не са политици, които знаят, че всяка казана дума е поет ангажимент. При тях има огромен дефицит на какъвто и да е професионализъм, който чрез действията им прераства в пълна излагация.

  2. “В предишният парламент политическия разврат стигна своя максимум, депутати напускаха своята парламентарна група и взимаха заплати по 17 000 лева на месец заради това си решение. И това бе насърчавано от управляващите от ГЕРБ, които имаха полза.
    През прехода се създаде у хората убеждението, че може да се забогатее с тарикатлък и контрабанда, с нарушаване на законите.
    Вярно е, че отделни хора забогатяха например от нелегален внос на цигари, но като общество обедняхме.
    Европейските пари се превърнаха в гнездо на рушветчийството в България .
    От всеки одобрен проект от 2007 година досега чиновниците взимат данък от 10% от спечелилите.”
    Асен Агов

    Лакомията на ловешките депутати от ГЕРБ е уникална!

Comments are closed.