gumi1908151Стоян Танков

Ловеч е един от най-красивите ни градове, но за жалост там също живеят и измамници. Ето защо твърдя това – чрез сайта http://gumi.cars.bg си избрах 4 броя гуми от местен продавам, поисках му устна гаранция, че състоянието им отговаря на снимките, най-патетично даде такава гаранция, в която според снимките гумите имаха грайфер от 5.5 мм.

Поръчах ги, разбира се с опция преглед през Еконт и тази сутрин онемях от изненада, измервайки с прецизен шублер грайферите точно там, където той е мерил констатирах, че едната гума беше 3 мм. втората 3.5 мм. другите две по 4 мм. тоест драстично се разминаваха от това което беше публикувал. Обадих му се по телефона, но след кратка разправия, в която се правеше че не разбира за какво иде реч, ми затвори телефона.

Не ми се даваха над 180 лв. за гуми които няма да мога де факто да ползвам, но оказа се че е заявил и да платя таксите отиване и връщане по Еконт при отказ да ги получа, и така се принудих за връщането да платя 42 лв. заради този измамник. 

Разбира се имам свидетели и доказателства за проверката от наша страна на гумите, категорично няма да го оставя на мира, не виждам защо и докога трябва да преглъщаме действията на такива измамници.

Казва се Христо Теодоров Иванов, според регистъра в Еконт живее (или има офис) на ул. Княз Имеритински № 16, телефона му е 0888406052, сайта му е http://hristogumi.cars.bg/?t=tires, обявата му (ако не я изтрие) http://gumi.cars.bg/f170602.

Качвам и снимка за това как представя дълбочината на грайферите, което е нагла подвеждаща лъжа. Следва официално да го подканя да ми възстанови 42 лв. заради връщането по Еконт, и ако не го стори ще разберем работят ли правозащитните органи в тази държава срещу измамниците, колкото и малки да са им измамите, ще държим нещата под контрол, с хъс. LovechToday ще ни подпомогне, защото обича правдата

1 коментар

Comments are closed.