Група ДЖАГА РАГА и приятели разтърсиха площада в Тетевен, като доказаха, че рокът е вечно млад. Три поколения тетевенски музиканти се погрижиха за настроението на тетевенци и гостите на града под нестихващите звуци на китарите и ударите на барабаните. Те изпяха и изсвириха незабравими български песни и световни хитове, като публиката не спря до края на концерта да танцува и пее заедно с тях.

Д-р Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен съдейства за осъществяването на прекрасната идея. Тя поздрави организаторите, като каза: ,,Това е едно изключително приятно събитие за Тетевен. Под звуците на неостаряващия рок, ние се срещаме с три поколения музиканти, които са емблематични личности за нашия град. Радвам се да съм тук, защото този концерт доказва, че музикалните традиции са живи, доказва, че малките деца продължават по пътя на своите родители. Пожелавам успех и бъдете живи и здрави!“

Любовта към музиката носи незабравими моменти, които в трудностите и напрегнатото ежедневие ни карат да се пренесем в един друг свят, който ни припомня, че тетевенският дух е непоклатим и единен!