svesht1709131Павлин Иванов

Днес ще публикувам жалбата на едно семейство до Окръжна прокуратура за случай, за който трудно мога да намеря думи. Съжалявам, че ви карам да четете историята на една човешка трагедия, но истината трябва да излиза винаги наяве!

Ето и самата жалба:

„На 23 март 2015 г. в 09.27 ч. отидох да си заплатя гробното място за ГП – Скобелево на стойност 206.40 лв. (приложена е фактура), както и хладилна камера за едно денонощие на стойност 15.00 лв. в БД „Обреди“ гр. Ловеч.

Частна траурна агенция пое организацията на погребението и придружи тленните останки на синът ми до хладилната камера на Обредния дом.

Уговорката ни беше на 24.03.2015 г. да го вземем от камерата в 12.00 ч. за поклонение вкъщи. Решихме да го вземем по-рано и се обадих в траурната агенция да го докара не в 12.00, а в 10.00 ч., но без да предупредим БД „Обреди“.

Като изпратих моите близки момчета, които правиха подмолите на гроба на сина ми, да помогнат на траурната агенция да го извадят от хладилната камера и сложат в катафалка.

След като момчетата и момичетата от агенцията са влезли в хладилната камера, температурата вътре е била по-високо от тази навън! Състоянието на синът ми, когато го докараха в къщи беше критично. Поради което, не можа да се извърши нормално поклонение.

Целият се беше надул и отвсякъде течеше кръв.

Съпругата ми едвам изживя това нещо!

Едно, че съм загубил детето си, второ, че се подиграха с тялото му.

Ако не се вземат мерки, със сигурност ще има други потърпевши като нас.

Защо са там тези хора?

Да помагат и съчувстват на хората или да се подиграват?

Какво сме виновни ние, че сме си платили?

Искането ми е виновните да бъдат подведени под съдебна отговорност!

Искам да бъде обърнато огромно внимание по случая!

 

(приложени са копие на смъртният акт и копие на фактурите, с които е заплатено)“

 

Трудно мога да намеря думи за коментар.

Призовавам Окръжна прокуратура Ловеч бързо и честно работата да свърши своята работа по жалбата!

6 коментара

  1. Нямам думи… Надявам се на поне малко човечност от администрацията и прокуратурата. виновните за гаврата с мъката на хората трябва да бъдат наказани!

  2. Тази извратена гавра е престъпление към паметта на момчето и изстъпление спрямо близките. Прокуратурата и съда трябва да си свършат работата докрай

  3. E това просто минава всякакви граници..

Comments are closed.