Пуснаха в продажба билети на каса за предстоящия в Ловеч музикален фестивал LOVE CHange Music Festival, който ще се проведе на  2 и 3 септември (събота и неделя) 2017 г.

Продажбите стават на касата на Ловчанско читалище „Наука –  1870 г.“ и в Туристическия информационен център на Покрития мост. Центърът е с работно време от вторник до четвъртък – от 9.00 ч. до 18.00 ч. с почивка от 13.00 ч. до 14.00 ч. и от петък до неделя – от 10.00 ч. до 19.00 ч. с почивка от 14.00 ч. до 15.00 ч. Почивен ден е понеделник.

Сред участниците във феста са групите  Моrcheeba, The Sweet Life Society, DJAIKOVSKI и S.A.R.S.   На сцената в бившата казарма ще видим и чуем на живо едни от най-обичаните звезди на нашата музикалната сцена. Освен вечерните концерти, организаторите от Община Ловеч подготвят разнообразни и атрактивни забавления по време на уикенда.

Билетите за Love CHange Music Festival са в продажба и в системата на Eventim.bg и партньорските каси в цялата страна – в Билетен център НДК, Билетна каса на “Арена Армеец”, магазини “Техномаркет”, бензиностанции ОМВ, Български пощи и други.

Цената на билетите е както следва:

 

Билет за Ден Първи – 02.09.2017, събота: 30 лв.  /  в деня на събитието: 35 лв.

Билет за Ден Втори – 03.09.2017, неделя: 25 лв.  / в деня на събитието: 30 лв.

Групов билет за двата фестивални дни: 40 лв.  /  в деня на събитието: 45 лв.

Програмата с участниците в събитието по дни:

 

Ден първи – 2 септември /събота/ 

MORCHEEBA

The Sweet Life Society

Мастило

Ruth Koleva Live Band

 

 Ден втори – 3 септември (неделя)

S.A.R.S.

DJAIKOVSKI ft. Rachel West

Kottarashky & The Rain Dogs

Шкода

Plastic Bo. VS Духов оркестър     Ловеч

No Project Band

1 коментар

  1. Пускайте, пускайте! Фестивала Бардфест беше безплатен ама то нали евроПейското ни управление трябва да спира всичко от което не може да плячкосва достатъчно мангизи. Не е само за музика. Пещерите Стълбица, Гарваница и Урушката където ходеха известно количество хора ама не чак толкова много, че да сложиш един пъдар да събира входна такса се украсиха с табелки. Забранено влизането падащи камъни.

Comments are closed.