vodanscena2406141Проектът „Ловеч – корени от миналото – мостове към бъдещето“ спечели слушателския вот на радио N-Joy и радио Z-Rock за най-добър туристически проект, финансиран по ОПРР. Това бе обявено днес наживо в ефира на Z-Rock. От общо 294 гласа проектът на община Ловеч печели първото място със 118 гласа, следват проекти на общините Созопол (94 гласа) и Етрополе (82).

Община Ловеч стана победител в седмичната слушателска класация на стартиралата на 29 юли съвместна кампания на Министерството на регионалното развитие и благоустройството и двете радиа под наслов „Как променихме България“. В рамките на четири месеца успешни проекти в сферата на туризма у нас, осъществени чрез финансовата подкрепа на оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013 г., се популяризират и чрез радиоефира. Класация се провежда всяка седмица.

Според концепцията на рубриката един слушател, гласувал за спечелилия проект, получава уикенд за двама в съответната община победител. Той се избира на лотариен принцип, печелившият за Ловеч се казва Александър Замфиров.

Община Ловеч взима за втори път отличие за този проект. По време на годишната конференция за представяне на напредъка на оперативната програма „Регионално развитие“ 2007-2013 г. през декември 2013 г. на общината бе присъдена наградата за най-атрактивно иновативно културно събитие за годината.

 

1 коментар

Comments are closed.