katastrofa2901156На 29.01.2015 г. около 20.54 ч. в гр. Ловеч, лек автомобил “Ауди А3” управляван от С. Г. 28-годишен не спира на знак “Стоп” и отнема предимството на движещият се лек автомобил “Фолксваген Голф” управляван от Н. К. 20-годишен от гр. Ловеч.

В следствие ПТП на място е починал водачът на лекия автомобил “Ауди” С. Г., а возещата се на предна дясна седалка Ц. Д. 22-годишна от гр. Ловеч е откарана с ЦСМП гр. Ловеч и оставена за наблюдение в хирургично отделение без опасност за живота.

Н. К. също е откаран в ЦСМП прегледан и освободен, пробата му за алкохол е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.

27 коментара

  1. Бих ви помолила да млъкнете и да престанете с обвиненията . Не познавам починалото момче , познавам другото … И бих искала да ви кажа че записите са гледани , и двамата са карали бързо , така че спрете да обвинявате само момчето с голфа ! Повечето от народа ни дте като овце – едната тръгне и всички други след нея – ако момчето с голфа беше загинало щяхте да обвинявате другия , защото сте жалки и така ви изнася , защото всичките до един сте егоисти … Давайте да го съдим , че е оцелял , без да се замисляме чр сигурно му е достатъчно тежко … Не искам да заемам страна , но момчето с голфа не е бил сам в тази катастрофа и колкото и да го обвинявате , няма да върнете другото … Не го наричайте ненормалник , защото не го познавате и не знаете нищо за него , а го съдите по хорските слухове само … Моите съболезнования за момчето , но не забравяйте , че и той е участвал … Знам че ви е тежко , знам че ви липсва , но с обвинения нищо няма да постигнете , за това моля ви , големи хора сте , не се излагайте да се държите като малки деца и да защитавате единия , само защото ви е приятел … Не забравяйте , че няма безгрешни хора … И както казах , помислете малко , защото не е нормално големи хора да се държат и цупят като малки деца , и не е нормално това да ви го казяа момиче , което е на 16 ….

    1. Полина да ти припомням ли на кого е син въпросното момче? Пред очите ми в дискотеката подобни мутри/борчета си набелязваха момичета на твоите години и жертвите им имаха 2 избора-или “ще те ебем” или “ще те бием и ебем” (извинявам се за циничния език но исках да цитирам дусловно)

    2. Не е нужно да ми припомняш чий син е , както казах познавам го и не че нещо ама нали знаеш че не всички са еднакви и не ми казвай какъв е без да го познаваш лично , а само да му знаеш името … Другото което е , не видя ли по какъв повод казах на колко съм ? Не ми казвай , че това ти се струва нормално – момиче на почти 17 да се държи по-зряло от хора , които са и двойно на годините ми … Пак казвам , не заемам страна , защото и двамата са виновни , но ако искате справедливост , като за начало трябва да разсъждавате правилно , дори и мъката да ви заслепява , защото както казах , и да обвиняватр и сочите с пръст нищо няма да промените … А и не смятам , че ако момчето с голфа беше загинало , другото оцеляло , щеше да ви е много приятно почти всички да го сочат с пръст , наричат ненормалник и да изкарват момчето с голфа светец … Но проблема ви е , че не знаете и не се и опитвате да се поставите на друг на мястото … Не ми обенявай кой , какво и как , защото никой не си избира семейството и родителите и никой не трябва да носи вина за това кои са те и какво правят … Не съдете хората по слухове или за това от коя фамилия са , без да ги познавате … А и да не се лъжем – в днешно време почти всяка втора си отваря краката доброволно ….

Comments are closed.