ouprestapnost2107161Областният управител Ирина Митева проведе днес заседание на работна група за изготвянето на Областен план за превенция на престъпността за периода 2016 – 2018 г.

На него беше представен Плана за превенция на престъпността за периода 2016 – 2018 г. на Област Ловеч, изготвен съвместно с експерти на Областна администрация – Ловеч, ОД МВР – Ловеч, представители на общините и териториалните структури.
Всички структури в Област Ловеч, свързани с опазване на обществения ред и сигурността на населението, се събраха днес на работна среща в Областната администрация и приеха единодушно плана със заложените в него приоритети и цели. Изготвянето му е по разпореждане на министъра на вътрешните работи, Румяна Бъчварова в рамките на инициативата „Заедно в превенцията на престъпността“. Планът е за периода 2016-2018 г., като в него са заложени 5 приоритета и 14 цели, предоставени от структурите в Област Ловеч, свързани с опазване на обществения ред и сигурността на населението.

Планът за превенция на престъпността трябва да бъде изпратен до 30 юли 2016 г. на Главна дирекция „Национална полиция”, а на тримесечие ще се докладва на министъра на вътрешните работи за изпълнението му.

 

1 коментар

  1. Значи са си спретнали приемна комисия. Ама хич не се замислят, че след като полицаите получават заповеди да се занимават с големи престъпници като мен спешно все пак да откажеш да работиш ангария на другаря страдащ от комунистическо полудяване Петър Николов Петров от с. Кирчево си е престъпление де та ще им остава ли време да се занимават с други престъпления?

Comments are closed.