kosmos1911135Павлин Иванов

На 30 метра от оградата на ловешко училище, в самият, макар и полуразрушен център на областен град, пречупен кръст възпитава младите хора в Ловеч! Да, днес времената са подходящи. В София „граждански“ патрули вече обикалят улици и въвеждат ред, под благосклонният поглед на държавата. Откровено изкривени хора крепят правителството. Това ли са разбиранията на властта днес?

 В публикации от 22 октомври и 31 октомври поставих проблема както с нацисткият символ, така и с опасните стъкла от полуразпадналият се покрив на комплекс „Космос“.

Днес е 19 ноември. Близо месец НИЩО! Нито кмет, нито председател на Общински съвет, нито съветници, нито областен управител, нито никой реагира.

Знам, че за съжаление всички ще се разтичат при, не дай Боже, инцидент. Но така правят посредствените хора, реагират винаги след събитията, влачат се по съдилища и обясняват как не са знаели какво е положението, плачат, молят се чак тогава за снизхождение.

Умните, мислещите управници, действат ПРЕДИ!

 

3 коментара

  1. Целият град е в това състояние.Господин кметът и заместниците му са заровили главите си в комфортните кабинети и мизерната действителност навън не съществува за тях!

  2. А какво символизира онзи огромен грозен паметник срещу Софийския университет с чужди въоръжени мъже, чиято държава е обявила война на България, в центъра на столицата ни? На какво възпитава децата? Да бъдат руски подлоги или родолюбци?
    А паметниците на същите нашественици, чужди въоръжени мъже, изнасилвали нашите жени, грабили и убивали българските граждани, в другите големи градове на страната на какво ни учат?
    http://society.actualno.com/Protestite-dnes-zapochnaha-s-demonstracija-pred-pametnika-na-Syvetskata-armija-news_428173.html

Comments are closed.