Представителите на “Аргогруп” – София се представиха  най-добре на турнира по тенис на маса в Ловеч, който се проведе на 22 и 23 септември в спортната залата на ПЕГ “Екзарх Йосиф Първи”. Турнирът е организиран от Община Ловеч и СКТМ „Интер клуб 09“ по случай Независимостта на България – 22 септември.

Участие взеха 13 отбора и над 70 състезатели от цялата страна. След много оспорвани срещи се получиха и следните резултати.

На отборното състезание шампиони станаха “Аргогруп” – София, следвани от “Куците рапани” – Варна, а трети се класираха представителите на ловешкия тим.

В индивидуалната надпревара шампион отново стана представител на “Аргогруп” – Цветан Гелев. Втора се нареди една от майсторките на тениса на маса – Детелина Михайлова от “Бобата” – Враца. Трети остана Станислав Въляров – Бургас, а четвърти – младата надежда на спорта Огнян Тодоров от Русе.

Класиралите се на първите три места получиха медали, а на победителите бяха дадени купи, осигурени от Община Ловеч и връчени от заместник-кмета Венцислав Христов.

 

1 коментар

  1. А къде има база за трениране на този спорт в Ловеч?

    Оппп, няма! Само клуб в кв. Гозница!
    #ОбщинаЛовечмащеханаспорта

Comments are closed.