obsnaredba2404141Постоянните комисии на общинския съвет ще проведат заседанията си за разглеждане на внесените за първата сесия за годината материали на 20 и 21 януари. Те ще гледат отчетите за дейността на общинския съвет за второто шестмесечие на 2014 г. и за изпълнението на решенията му към 6 януари т. г., ще извършат промени в състава на три комисии.

     На вниманието на постоянните комисии са изборът на форма на управление на горските територии и на нов член на съвета на директорите на „Общински пазари – Ловеч” ЕАД. Те ще обсъдят още доклада на назначената от кмета на общината комисия за проверка на изпълнението на поетите задължения по договори за приватизация, както и отчета на плана за изпълнение на Програмата за младежки дейности за миналата година. Ще разгледат предложение за решаване на проблемите в „Ловеч спорт 96”, както и две предложения за поемане на дълг за финансиране на разходи по два проекта.

     Първи ще проведат заседанието си от комисията по икономическа политика и евроинтеграция – на 20 януари от 11 ч., след това същия ден са заседанията на комисиите по бюджет и финанси – 13 ч., по устройство на територията, комунални дейности и околна среда – 14.30 ч., по общинска собственост – 15 ч., и по образование, култура, младежта и децата – 16 ч. На 22 януари са заседанията на комисиите по здравеопазване и социални дейности – 11 ч., и по правно-нормативни въпроси – 13 ч.