police602141От ОДМВР Ловеч съобщават, че на 12.06.2014г. около 19.35ч., на бул. “Освобождение” в гр.Ловеч е спрян за проверка водач на МПС, който грубо е нарушавал правилата за движение по пътищата.

При проверката е установено, че това е 47 годишния Д.Д. от гр.Ловеч, като пробата му за алкохол е отчела 1,98 промила в издишания въздух. Водачът е задържан за срок от 24 часа в РУП-Ловеч.

Отново вчера, служители на РУП-Ловеч са оказали съдействие на представители на Митническо бюро -Ловеч и са извършили проверка на л.а. «Фолсваген Транспортер» . В автомобила са установени и иззети 1530 бр. кутии цигари от марката “Дива” и 800 бр кутии цигари “Класик” без български акцизен бандерол. Извършено е и претърсване на частен адрес в гр.Луковит, където живее 42-годишния собственик на «Фолксваген»-а, откъдето са иззети още 688 бр. кутии цигари от различни марки и без акцизен бандерол. По случая е образувано митническо дознание по описа на Митница-Свищов.

2 коментара

  1. Началник що се бъзикаш? Има ли нежно нарушаване на законите???

  2. Да вземат да стоят по пешеходните пътеки по бул.България,че като убият някого ще е късно – никои не спира седиш си и чакаш на пешеходната някоя кола да благоволи да спре или да минат всичките – абе индианска работа

Comments are closed.