policelch2003142На 09.07.2016 год. в РУ Ловеч е започнато досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който в периода от 05 до 09.07.2016 год. е проникнал в къща в с.Стефаново и е отнел плазмен телевизор “lg” 55 инча; папка с документи, спортни дрехи, моторна косачка и бормашина.

На същата дата е образувано още едно досъдебно производство в ловешкото РУ срещу извършител на кражба  от частен дом в с.Брестово. Отнети са телевизор-24 инча, моторна косачка и резачка.

В РУ Ловеч е образувано едно досъдебни производства и едно бързо производство след като на ул. «Ал. Стамболийски» при проверка на л.а. «Фиат» е установено, че водачът С.Д. на 24 години от гр.Ловеч управлява автомобила след употреба на  наркотични вещества – метамфетамин и амфетамин, а в самата кола е открита опаковка с амфетамин, с бруто тегло 0.61 гр. Мъжът е задържан за срок от 24 часа.

През почивните дни на територията на ОД МВР-Ловеч са регистрирани 4 пътно траспортни произшестия, при които има пострадали лица и са нанесени материални щети по автомобилите.Образувано е и едно бързо производство срещу водач на МПС, който шофира с 1,62 промила алкохол в издишания въздух.