В РУ Ловеч е започнато досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който около 21.00часа на 31 август е направил опит да отнеме 420 бр. корени с трайни насаждения /ягоди/  от имот в гр.Летница.

В РУ Троян е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 60-годишен мъж от гр.Троян, който на 31 август около 06.30ч е установен да управлява лек автомобил в града с 1,58 промила алкохол в издишания въздух.

В РУ Ловеч е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 29-годишен жител на гр.Ловеч, който  е установен да управлява мотопед, който не е регистриран по надлежния ред.

Полицаи от РУ Тетевен са установили и задържали 25-годишна жена от гр.Ботевград, която на 31 август чрез заплахи и сила е отнела пари и пръстен от 80-годишна, самотно живееща жена от с.Дивчовото. След проведени издирвателни мероприятия извършителката е открита в планинска хижа, а част от вещите предмет на престъпление са намерени и иззети. Жената от Ботевград е задържана за срок от 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

Полицаи от РУ Луковит са установили две криминално проявени момчета, на възраст 15 и 13 години, които са откраднали авто-касетофон с поставена на него флаш памет от паркиран и незаключен автомобил «Сеат». По случая е образувано досъдебно производство и продължава работата по изясняване на цялостната престъпна дейност на лицата.

Полицаи от РУ Луковит са установили 32-годишна жена от с.Ракита, която е извършила кражба на дебитна карта, собственост на 46-годишна жителка на гр.Луковит. В хода на разследването е изяснено, че жителката на с.Ракита на 22 и 23 август и е изтеглила от банкомат 500лв. Тя е направи пълни самопризнания по случая, като с протокол за доброволно предаване е върнала част от неправомерно изтеглената парична сума. Работата по случая продължава.