Полицаи от РУ Тетевен са иззели 13 л. ракия в момент на производството й, в паянтова постройка в с.Глогово. В помещението е открит и казан за изваряване на ракия, а 78-годишна жена която е била в помещението е заявила, че вари ракията за собствени нужди. По случая е образувано преписка.

На 04 октомври полицаи от РУ Троян са провели специализирана операция на територията на община Троян, в хода на която са проверени 58 лица , а за констатирани нарушения са съставени 20 акта.

В РУ Луковит е образувано бързо производство срещу Н.Н.-63 годишен, жител на града, който е установен да управлява мотопед без необходимата регистрация.

В РУ Троян е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 24 годишен мъж от с.Орешак, който е установен да управлява мотоциклет «ИЖ», който не е регистриран по надлежния ред.

 

63 коментара

  1. Ето така се отчита дейност, на слабия, болния и бедния да вземеш и това къде няма… ега ти боклуците, тия родители нямат ли? Всяка заповед може да заобиколят, само за бедния човек – НЕ!!!!!!!!!!

  2. Сериозна борба! Сигурно е изисквало поне 4-5 дниследене, координация и подготовка за акцията. А на пристанище Русе по това време разтоварили танкер със спирт от Молдова, но те са били заети с другата акция!

  3. В знак на бунтарство , ако бях съвестен гражданин – щях директно да я предам пред камерите на бтв и нова на влизането на премиера в парламента … Само така май ще видят какви малоумни закони издават …

  4. А тея изедници от народното събрание, кога ще ги проверите а, господа полицаи, че нали те и вас крадат. Какво сте тръгнали да крадете ракията на бедняка 15,20 литра, стига бе господа полицаи, нали с тази ракия бедния човечец ще си стопли окрадената душа, която вече близо 30 години се краде и реже все повече и повече… 🙁

  5. Аха. Значи са и плячкосали 13 л. ракия. Па много бре. Не, че нещо ама в Закона за акцизите пише, че може да притежаваш до 40 ама то нали …. а бре търси на ви бокса Министерство на вътрешните им работи да видиш пък на мен какво ми забраняват.

  6. ЕЕй много смели полицаи имаме – на бедните хора конфискуват всичко а защо не вземат на някой депутат имота или крадените пари от евро фондовете

  7. …бравооо, кокошкари ли ловите, …или Вие сте кокошкарска полиция?

  8. Големи престъпления са разкрити , нема що ,тези са най-добрите…защо въобще пишите тези смешки…

  9. Няма да се учудя тия 13 литра ракия докато иде в полицията да не се окаже 13 литра вода

  10. Голяма работа са свършили,че взели на старците ракията.. Ми на тия полицаи кой ще им провери къщите за домашен алкохол..кой знае в техните мазета кво има

Comments are closed.