grobishte1507153Публикувам поредно читателско писмо за състоянието на гробищните паркове в Ловеч. Снимките и текста не се нуждаят от допълнителен коментар. Сигналът е от Ц. Цанкова.

‚Добър ден! Реших да ви изпратя малко снимков материал от гробищен парк “Стратеш”. Мисля, че е по-удачно вие да решите дали и по какъв начин ще ги публикувате, тъй като страницата е ваша.

Преди 2 месеца погребах баща си в гроба на майка ми и брат ми на Стратеш. Същият този парк, за който искаха да си плащаме, че да влезем с колите си и за който ме оръсиха доста солидна сума – 260.00 само такса за погребване, при положение, че има откупено вещно право на ползване за вечни времена на гробното място.

grobishte15-7151Не се сетих да си сканирам фактурата, но ще ви я пратя допълнително. Взеха ми такса за ексхумация и чували, при положение, че на времето си бяхме платили за гробница. Като започнаха да копаят другарите от “Обредни дейности” се оказа, че наистина е гробница, но връщане на пари нямаше.

Както и да е, но поне могат да приведат парка в малко по-достъпен вид, за сумите които събират. Пращам ви снимки от неделя. Мястото е парцел 36 – почти накрая. В началото, където са видните личности погребани е що-годе приемливо , но по в края на парка…. и да уточня – това, което е снимано е между гробовете, т.е. би трябвало да са пътеки за минаване, само че освен змии и гущери, друго не би могло да мине“

1 коментар

  1. А по селата още по-зле!

Comments are closed.