gorov401131Павлин Иванов

Днес трябваше да ви информирам за вчерашната пресконференция на народният представител от БСП Димитър Горов. Тя включваше две теми – бюджет 2014 на неговото правителство и сагата ВиК Ловеч.

Уважаеми читатели на „Ловеч днес“, точно днес, когато правителството и полицията на г-н Горов и неговите съпартийци и коалиционни партньори пребиват студенти по софийските улици, когато буквално смазват протестите, когато по жълтите павета има червена кръв, не мога да публикувам нищо!

Аз не искам да живея в страна, чиито улици са окървавени само и само шепа хора да задържат икономическата си власт, за сметка на всички българи.

Отказвам да публикувам информация на депутат, който съвсем съзнателно, подкрепя всичко това!

Може би не е професионално да ви лиша от информация, но преди да бъда журналист, аз съм гражданин на Република България, баща, съпруг, син. Не искам да гледам с наведена глава децата си, обзет от срам, че моят град е излъчил хора, които подкрепят ставащото в страната ни днес.

 

Уважаеми читатели, извинявам ви се, но днес денят не е подходящ за поредните розови, напудрени, празни обещания. Днес, бият децата на България!

 

Информацията от пресконференцията на г-н Горов ще ви предам, когато неговото правителство спре да бие младите хора в България!

13 коментара

  1. Author

    Здравейте, Анонимен и Пипи,
    учудвам се от елементарните ви опити за манипулация, но разбира се, имате право да изразите мнение си, независимо какво е то, и независимо дали го одобрявам или не.
    “Ловеч днес” не е медия на нито една партия и няма как да бъде, за разлика от други, зависими както финансово, така и политически медии в Ловеч.
    “Ловеч днес” поставя въпроси, които имат нужда от решения и касаещи жителите на града. Ако изобщо четете, вероятно сами ще се убедите.
    Относно позицията ми, много ясно съм изразил мнението си:
    Преди да имам някакви професионални задължения, аз първо съм гражданин на България.
    Като собственик на сайта, няма как да остана безучастен към случващото се в България, към полицейското насилие, което виждаме от екрана, към наглостта и безочието, към липсата на какъвто и да било морал от страна на управляващите, независимо от коя партия са.
    Като граждани и собственик на частна и независима мнения, аз изразявам мнението си свободно и без да имам притеснения, а то е – не мога да публикувам информация за депутат, който безрезервно подкрепя управление, смазващо по брутален начин студентските протести!
    Не очаквам да ме разберете, уважаеми Анонимен и Пипи. Не очаквам да смятате, че някой, може да има собствено мнение и да го изразява. Светът е като огледало. Ако във вашето огледало виждате заповеди и команди, послушание, работа по изпратени “окръжни”, явно не сте разбрали, че България отдавна е различна. А това е част от проблема на днешните управляващи.
    Ако сте от Ловеч, защо не ви виждам да изразявате мнение например за вчерашният инцидент в Гозница? Или смятате, че женицата, която за малко не загуби живота си, ми е платила за да напиша материала?
    Защо не коментирате състоянието на квартала, в който живеете, харченето на пари за нищо, харченето на вашите и моите пари? Или и затова, трябва някой да ми плаща?
    Знам, че не разбирате това, което правя, защото то е извън вашият свят. Не си представяте какъв мотив имам, не разбирате кой, КОЙ ми диктува какво да пиша. Не разбирате и няма как да го разберете, защото сме възпитани по различен начин. Оформили сме се като хора в различна среда и имаме различен начин на мислене, защото СМЕ различни.
    След малко ще публикувам коментар по темата за хората с увреждания и достъпността им до подлезите изградени с пари на европейските данъкоплатци. Коментирайте, споделете вашето виждане, ще бъде полезно за всички ни.
    Вероятно ще кажете, че хората с увреждания ме спонсорират и те, и пак няма да разберете, че просто имаме проблеми, които имат нужда от бързи и конкретни решения.
    Уважавам г-н Горов, най-малкото за това, че е представител на не малка група жители на област Ловеч. Г-н Горов, колкото и да не споделям вижданията и философията му, е биткаджия и боец, което също е достойно за уважение!
    Но в конкретната ситуация, когато пребиват младите хора на България в София и той не прави нищо за да спре насилието, съм длъжен като човек, като гражданин, като собственик на медия, да изразя ясна и категорична позиция. Това и направих, независимо дали това ви харесва или не!
    Искам специално за вас да уточня, да ви успокоя, че дори в БСП има адски много свестни хора! Имам приятели сред тях и се гордея с това, че познавам свестни хора, а това, че членуват някъде си е тяхно право и тяхно виждане, независимо дали го одобрявам или не. Щом са решили и това е техен избор, аз го уважавам и това не ги прави лоши хора.

    Павлин Иванов
    “Ловеч днес”

  2. Дойдоха с лъжи, кални интриги и фалшификации на избори. Отиват си с полицейско насилие, с наглост и по всяка вероятност ще трябва да се изнижат през клозета или през слугинския заден вход…

  3. Pipi,
    ако не си забелязала, това е медията на герб, как искаш да отбелязва. пише това което му се каже и спестява това, което е хубаво, но не е удобно.

  4. .,.,,

  5. А когато една медия отразява избирателно (не че ми е притрябвало да знам Горов какво е казал) на това морал или слагачество му се вика?

  6. хихи и Пеевски на всичкото отгоре и закони да ми кове, които после пак ние да изпълняваме , а те /политиците/ да ги нарушават >>> СТИГА С ТОЗИ МОРАЛ!

    НЯМА ВЕЧЕ МОРАЛ!

    С ИДИОТИТЕ САМО ПО ИДИОТСКИ ИНАЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ!!!!!!!

    ИЛИ НИЕ ТЯХ ИЛИ ТЕ НАС!

    ДОБРЕ СИ ПОМИСЛЕТЕ !!

  7. Kогато говорим за законност и за права, тези права са на гражданите, те са и на полицаите, те са и на студентите, и те са на всички студенти.

    Когато едни студенти слагат вериги на едно висше учебно заведение, не допускат тези, които имат държавен изпит да го проведат там, където трябва, не допускат администрацията да работи, е изкривена представата за морал, за демокрация, за права и за свободи

  8. Да, уникална е. Безспорно! Единствената държава в която депутат като Бисеров може да си построи няколко палата в София и една резиденция в Рим, където му прислугват слуги с ливреи. Всичко това само от едната депутатска заплата. Справка:

    http://www.vsekiden.com/143164

    А другите депутати-милионери?

    А тарикатите и новите правоимащи около тези депутати и всякакви политици?

    А Продавача на дини, който като един приказен Пепеляшко от едното Нищо стана за една нощ депутат?

    Как да не сме уникална държава?

  9. България уникална държава. Единствено и само тук е възможно някакви индивиди да се блъскат в полицаите, да ги псуват, да ги замерват с пиратки и шишета, да трошат загражденията, да скачат по колите на хората, след което да се оплакват от полицейско насилие. Единствено и само тук е възможно полицията да се държи с агресивните ултраси така все едно са от пансион за благородни девици. Вече очаквам на следващото мероприятие полицаите да черпят атакуващите ги персони с кока-кола. Така че ако има награда за Човек на годината, тя задължително трябва да отиде при българския полицай. Най-малкото заради невероятното му търпение. Да, България наистина е уникална държава!

    Петър Волгин

  10. Г-н Горов да се пробва в троянските медии /само и общо две медии/. В тях се пише само за успехите на властимащите. Няма значение кой е на власт!

    Добре бай Иван Хаджийски не е жив, че да гледа и да страда до къде се е сринал този град и до какво жалко състояние и информационно затъмнение е докаран!!!

    Поздрави, Павлине!

  11. Този сега използва същите тези, на които се подиграваше преди време, за своите цели. Когато обиждаше студентите, задочници-депутатки и среднисти-пиари /никой от тях не е стъпвал редовен студент, също както и пожарникаря-слънце/ мълчаха и не защитиха младите. Сега не може човек да се вреди от тях да каже нещо за студентите.
    https://www.youtube.com/watch?v=G83u0fXXqOo

  12. Позиция достойна за уважение!

  13. И по- страшно ще става мен ако питате.

Comments are closed.