donka1606131Павлин Иванов

Преди дни Премиера Орешарски заяви категорично: Никога до сега България не е била по-зле. Кой да знае, че това наистина е така. Но както винаги се оказа, че може и да е по-зле. Същият този Орешарски или Волен Сидеров го нарече Лешников ли е, Бадемов ли е, показа, че за толкова лошото граници няма. Минава се дъното с бясна скорост, но и се копае целеустремено надолу. Това показа изборът на лицето Пеевски за шеф на ДАНС.

Всичко това, като че ли е за добро. Дори и за столетницата, която все още не е намерила сили и морал да се извини за концетрационните лагери, един от които край Ловеч. Оказа се, че сред социалистите има и умни и свестни хора, които честно и открито скочиха срещу собствената си олигархия. Кадиев беше първи. Последваха го още.

Преди минути, кмета социалист на община Троян Донка Михайлова, публикува на стената си във Фейсбук следният пост:

„В живота на един човек или на една организация има граница на морала, която не бива да бъде прехвърляна. Прекрачиш ли я, вече си от другата страна, вече нямаш право да казваш на децата си, че си честен човек. БСП поиска промяна не за да замени едни зависими хора с други, а за да създаде политика, каквато хората искат. Изборът на Пеевски показа, че демократичните процеси в партията не работят, че единици могат да наложат безумни решения, от които всички да се срамуваме. Този опит за ритуално самоубийство на най-голямата и най-масовата партия в страната трябва да срещне отпор в самата партия. С тези размисли се готвя за утрешното заседание на ОбС на БСП – Троян.“

Последната политическа сила, която харесвам е БСП. Но винаги се отнасям с уважение към позицията на умните и свестни хора, независимо от тяхната политическа принадлежност!

Поздравления за Донка Михайлова за позицията, както и за хората от нейната партия, които също недвусмислено заявиха какво мислят и защо.

А разликата в класите се вижда с просто око!

БСП Ловеч, другаря Горов, другарката Валя Янкова, бъдещият Областен управител Милко Недялков и още ред  други, знайни и незнайни другари гузно мълчат!

 

6 коментара

  1. Georgi Kadiev преди няколко минути написа във фейсбук:

    “Бях на протеста, почувствах го. Много хора ме поздравиха, част ме нападнаха. Но когато правиш нещо убедено и от сърце, хората го разбират и уважават, макар да нямат нищо общо с идеите ти.

    Ще запомня най-добре думите на познат политик: “Ще правя в ГЕРБ това, което ти правиш в БСП”.

    Значи шанс има. И смисъл има. Каузата вече е да я има България на разумните хора.”

  2. И аз по подобие на Павлин Иванов последната партия която бих харесал е БСП, но няма как да не отделим сеното от плявата. Г-жа Донка Михаилова е един нравствено а и морално чистоплътен човек. Реакциите по наболелите обществени събития и страсти говорят за това. За това говори и начина и стилът и на управление което наложи в община Троян. Жалко…….Да беше тя кмет на Ловеч би било добре за града ни………

  3. Точно така, докато не отделим личностите от партиите, все ще попадаме в подобни ситуации!

  4. Това показва, че освен ИП и Атака Троян – и в другите партии назряват демократични процеси и се надигат срещу подмолните и задкулисни действия на разноцветната партийна олигархия и кукловодите им.
    Поздравления за г-жа Михайлова и БСП Троян. Дано не ви “уволнят” със задна дата от 1-ви април по стар болшевишки обичай, с каквато “чест” бях удостоен за подобна позиция.
    Разбира се, позицията ви ще бъде оплюта от представителите на троянската Агенция МСМГ /Ем селянин Ем гражданин/, но, подобно на Атака Троян ще получите адмирации от цялата страна.

  5. Затова трябва да гласуваме за личности, а не за партии

  6. Затова трябва да гласуваме за личности, а не за партии

Comments are closed.