oic_lovechНа 16 март 2015 г. в Камерната зала на НЧ „Наука- 1870“, гр. Ловеч, от 11.00 ч. Областен информационен център – Ловеч ще проведе пресконференция с представители на медии, граждани и социални партньори, на която ще обяви старта на новата национална иницатива, Да създадем ЗАЕДНО България 2020“.

Новата инициатива, организирана от Централния информационен и координационен офис към администрацията на Министерски съвет ще се провежда едновременно от всички 28 информационни центрове на територията на всички общини в България в периода 16 март – 9 май и ще протече на два етапа. Първият етап ще бъде проведен под формата на открити приемни и анкетиране на широката общественост относно техните виждания за това, какви проблеми на техния град и община могат да бъдат допълнително решени с подкрепата на Европейските фондове. Открити приемни ОИЦ-Ловеч ще проведе във всеки град – общински център в област Ловеч.

Пресконференцията ще запознае присъстващите с концепцията на националната инициатива, целта на нейното провеждане, както и ще даде подробности за датите на провеждане на откритите приемни по места и тематичните събития от втория етап.

1 коментар

  1. Дано девизът да е “Да създаваме заедно” , а да не е “Да присвояваме”!

Comments are closed.