koliizdanki1302153-1Павлин Иванов

Вчера, на заседанието на Общински съвет Ловеч разговарях с началника на СКОРС Гриша Генов относно безобразното паркиране на автомобили върху новите тротоари по бул. «България».

Обясних, че една от задачите на СКОРС е опазването на общинската собственост, каквато представляват изградените за стотици хиляди левове нови тротоари с евросредства по най-големият ловешки булевард.

Днес, малко остана да се изненадам приятно, когато получих официална информация от Община Ловеч, че тя е започнала «информационна кампания» „Не паркирайте върху тротоарите“.

Това, което вече толкова години при това управление на Община Ловеч ми остава неясно е, как е възможно, решението на всеки проблем да бъде толкова сбъркано!

koliizdanki1302151 В разговорът си с Гриша Генов заявих, че в продължение на седмица, всяка вечер съм снимал автомобили паркирали върху тротоара. Това идва да покаже, че нарушенията се извършвата постоянно и никой служител на СКОРС, по странна причина, не е забелелязал нищо до сега.

Решението на проблема според Общинска полиция е лепене на бележки по колите!?!?

Не стига, че СКОРС не опазват общинската собственост, но предлагат и супер сбъркано решение!

Решението прилича малко на това, да поставиш бележка на автомобилите «Не крадете, защото ще влезете в затвора». Тъпо и неработещо!

 

Имаме лесно установим безспорен факт. Някой нарушава общинската наредба. В нея ясно, дори и за СКОРС, е описано какво трябва да се случи с нарушителите. В документа няма точка «лепене на бележки» или «информационна кампания».

koliizdanki1302155-1 Но вместо да изпълни по категоричен начин задълженията си да налага санкции на нарушителите, Община Ловеч и служителите на нейната СКОРС, взимат беадекватно и безмислено решение – лепят бележки по колите на нарушителите, вместо да наложат санция.

 

Сбъркани хора, сбъркано управление, видим трагичен резултат! Това е положението!

 

Въпросът, на който не мога да си отговоря е как служителите на СКОРС ще залепят бележки на инкасо автомобилите разрушили центъра на Ловеч?

Никак, нали?

 

koliizdanki1302154-1Както винаги, Община Ловеч няма нито смелостта, нито убедеността, че правилата са затова, за да бъдат спазвани. За управляващите Ловеч всичко е лепене на бележки!

 

 

2 коментара

  1. Не си прав. Ако лепят гланцови диплянки с цианакрилат върху предното стъкло, гарантирам че ефекта ще е поразително светкавичен

    1. 12 години Казанджиев се тутка и не предприема нищо. Сега ще започне да моли, евентуално само в интернет (в безпризорното сайтче на Цецо и пи ара си), и чрез тролчето, вече изходило дсе по въпроса през фейса. Пита се в задачата – колко години ще са нужни на кмета, за да се справи с проблема като добър и милеещ за повереното му общинско имущество градоначалник, а не като чехльо?

Comments are closed.