lovechobshtina103121Община Ловеч е обявила две вакантни длъжности по новата структура. Първата е за младши експерт „Международни културни и икономически отношения“ в отдел „Връзки с обществеността, международно сътрудничество и протокол“.

Втората е за юрисконсулт в отдел „Правно обслужване и човешки ресурси“ в дирекция „Административно-правно и информационно обслужване“. Изискванията са публикуване на сайта на общината.

За първата длъжност се изисква образование – висше-бакалавър, ще работи по направления – Икономика, Международни икономически отношения, Администрация и управление, Науки за културата, Обществени комуникации. Изисква се свободно владеене на английски и немски език

За втората вакантна длъжност – юрисконсулт, се изисква образование – висше – магистър, специалност – Право, юридическа правоспособност. Цел на длъжността: Дейности по правното обслужване, процесуалното представителство, административно-наказателното производство.

Документите се подават в стая 211 на Общинска администрация – гр. Ловеч, ул. „Търговска” 22  в срок до 17.00 часа на 31.03.2016 г.