skorsizdanka250614111Община Ловеч започна информационна кампания „Не паркирайте върху тротоарите“. Тя се състои в поставяне на листовки на паркирани на тротоари автомобили, съдържащи извадки от Наредба № 2 на общинския съвет за организацията и безопасността на движението, дисциплината на водачите на превозни средства и пешеходците. Според наредбата се забранява престоят и паркирането на МПС с допустима максимална маса до 2,5 тона върху тротоарите. При нарушение се налага глоба от 20 до 50 лв.

Информационната кампания е подета от служители на отдел СКОРС към общината. Потърсено е и съдействие от Районно управление „Полиция“ и областната дирекция на МВР в Ловеч за засилване на контрола и налагане на санкции на нарушителите.

2 коментара

  1. е това е най-бруталния пример!!червеният мерцедес паркира всеки ден на 10 метра от входа на полицията и нииииикой не го вижда!!очила ли ви трябват,господа полицаи или някой колега се вози с него???!

  2. Онези чичковци в униформа, май милицай бяха, те за какво са? Да се возят в милиционерката, да скатават по кафетата или ….? 4-5 обходни двойки, започват разходки с честитки и за седмица всичко е ок! Ма то не може такаааа, трябва кампании, у, а малко парички да поусвоим ………………………………..

Comments are closed.