Община Ловеч вече е част от интернет платформата iLoveBulgaria. Това e новата интерактивна платформа на България, предоставяща информация за най-забележителните места в страната, така и за специалните предложения на местните фирми.

Мобилното приложение iLoveBulgaria предлага на гражданите и туристите неповторимо клиентско преживяване посредством атрактивни оферти и разнообразни програми за лоялност.

iLoveBulgaria е част от международната платформа iLove, разработена в Англия, ползваща най-модерните технологии и концепции в маркетинга и електронната търговия. Това иновативно решение обединява усилията на Министерство на туризма, общините, фирмите, гражданите и туристите, с цел подобряване качеството на предлаганите услуги.

Приветстваме Община Ловеч като добре дошли в платформата ILoveBulgaria! – гласи надписа във Фейсбук, публикуван на 16.11. 2017 г.

След това се уточнява, че Ловеч е населен още от древни времена, като играе важна роля при възстановяването на българската държава в края на XII век. По време на Възраждането е голям занаятчийски център и революционна столица на Вътрешната революционна организация на Васил Левски. В града и около него има десетки интересни туристически обекти, които скоро ще видите в платформата ни. Виж тук