ougramota804131Областният управител на Ловеч Ваня Събчева получи днес грамота от Председателя на Националния инициативен комитет за честване на 100-годишнината от Балканската война Цветан Цветанов за проявено и доказано родолюбие и патриотизъм в обществената дейност. Юбилейният документ, графично издържан като герб, бе връчен от Областния председател на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва /СОСЗР/ подполковник Валентин Андреев.

Валентин Андреев и Николай Василев, началник на Военен клуб Ловеч посетиха областният управител в кабинета й, за да засвидетелстват уважението си към институцията и да изразят благодарностите си към дейността на Ваня Събчева и личната й ангажираност по въпросите, касаещи работата на СОСЗР. Бе прочетено и нарочно писмо от Председателя на ЦС на СОСЗР ген. л-т Стоян Топалов. В него се казва: «… лично Ви благодаря за Вашето сътрудничество с Областното ръководство на СОСЗР в Ловеч, което ни даде възможност да подготвим и реализираме по най-добрия начин нашия замисъл на честването». Ген. Топалов изразява надежда «и занапред да продължим сътрудничеството си».

Областният управител на Ловеч Ваня Събчева благодари за оказаната чест и подчерта, че и в бъдеще ще бъде ангажирана като съдейства работата на военно-патриотичните съюзи, в това число и на СОСЗР.

 

3 коментара

  1. И не само него… Спомням си колко хора в зората на промяната получиха инфаркти или се притесниха и починаха от “добронамерените” писания в стил “махленски клюки” в този “демократично”- клюкарски вестник. Нека този факт винаги да лежи на съвестта на тогавашната редколегия!

  2. Съюз на сержантите и офицерите от запаса и резерва – Ловеч :”
    Я, пак “са пропуснали присъствието” на барда Милен Тотев,който подари диск с фронтови песни на Обл. у-л …..нали Елка работеше някога в “Стремление”, дето плюеха 10 години Милен Тотев. Нищо лично….

Comments are closed.