ouremont407141От пресцентъра на Областна администрация информират, че Областният управител на Ловеч Милко Недялков инспектира полагането на канализацията в Ловешкия квартал Гозница. Причината за посещението на губернатора са сигнали от жители за липса на обозначатителни табели и сигнализация, гарантиращи сигурността на преминаващите превозни средства и пешеходци покрай строежа.

Проектът „Подобрение на водоснабдителната и канализационна система на гр. Ловеч“ е безвъзмездно финансиран от Европейския съюз по оперативна програма „Околна среда“ с обща стойност 7.8 милиона лева.

ВиК-интервенциите по договора обхващат част от територията на Ловеч, като в нея влизат кварталите Дръстене и Гозница, Източна индустриална зона и Северна индустриална зона на „Баховско шосе“.

По време на инспекцията беше направена проверка за схема и план за временна организация на движение в обсега на строителните дейности, както и дали се извършват ремонтите в уговорения по договор срок. „За направените констатации ще бъдат уведомени компетентните органи“, подчерта Недялков.

1 коментар

Comments are closed.