nnkmmk104141Павлин Иванов

След около час Ловеч ще заеме полагащата му се от векове роля в световната история. Ще бъдат обявени позициите преди референдума за „Присъединяването На България Към Княжество Монако“. На нарочна пресконференция, първа по рода си в България, а и в света, Н. Нанков и К. Маринова ще подкрепят желанието на българите за по-добър живот, коричка хляб и по една яхта.

Очаквайте новини след пресконференцията!

 

Усмихнат 1-ви април, четете до край и не се вързвайте на всичко!

4 коментара

  1. Ловеч с кеф ще ги кУроняса тук. Вие с Данчо Заверджиев само трябва да се разберете кой ще крепи малкия жезъл на Нанков и кой ще забърсва от праха короната на Маринова. Ще си играете на вързано и всеки ден ще ви е убаво като на 1 април.
    Сеир да има и тук там по някой майтап 😉

  2. И Ловеч с цялата си народна любов веднага ще ги кУроняса както им прилича. А вие с Данчо Заверджиев само трябва да се разберете кой ще крепи жезъла на Нанков и кой ще забърсва короната на Маринова. Ще си играете на вързано и всеки ден ще ви е хубаво като на 1 април. 🙂

  3. На наков му прилича откачалщина,но пък Корнелия все пак е педагог и образован човек,и такива хепънинги не са им в стила.Ако се опитват да иронизирт референдумав Крим и желанието на близо 90 процента от хората да се присъедият къв Русия,защо не иронизират създаването на измислената дъражава Косово,бивша сръбска провинция,дошла на бял свят с америкаснска благолсловия след белградсите бомандировки.Кое е ралично – и там се наруши принципа,да не се пипат граници в следвоенна Европа.

    1. Бегай на психиатър, много ти личи.

Comments are closed.