police2909141От ОДМВР Ловеч съобщават, че на 26.10.2015г. около 10.45ч. в РУ-Тетевен е получен сигнал за самокатастрофирал лек автомобил в с.Гложене. На място незабавно е изпратен полицейски екип, който е установил, че неправоспособния водач К.О.-18 годишен от с. Глогово, при шофиране с несъобразена скорост е загубил контрол върху управлявания от него л.а. «Опел» , напуска пътното платно, блъска се в табела на населеното място, занася се и се блъска последователно в пътен знак и в оградата на частен дом.

Водачът е откаран в тетевенската болница с фрактура на дясна ръка и натъртване в областта на гърдите-без опасност за живота.

На 26.10.2015г. в 13.20ч. на ул. «В. Левски» в гр.Троян, 20-годишен мъж от гр.Тетевен при управление на лек автомобил «Опел» губи контрол над управлението, излиза извън пътя и се преобръща. В резултат на инцидента са нанесени материални щети на три паркирани автомобила и улична лампа.

Водачът е откаран във ФСМП-Троян, където е установено, че има контузия на глава, шия и гръден кош. По случая е образувано досъдебно производство.